2777
2789
عنوان

مامان دانش آموزم گفت

242 بازدید | 17 پست

دوستان یکی از بچه های کلاسم کلا مامانش خیلی اهل زدن حرف های زشت هست بچه اش هم همینجوری هست کلا خانواده داغونی هستن با مدیر مدرسه هم سر خیلی چیزها به دعوا کشیده  تو کلاسم بقیه بچه ها همه عالی هستن ولی همین یکی خیلی اذیت می‌کنه حالا پسر عموی همین دانش آموزم گفت دیشب خونه عموم بودم بعد این برگشته گفته من برای روز معلم می‌خوام دو تا گوجه و یک‌ خیار برای خانمم ببرم مامانش هم گفته آره برای همون خانم لب سیاهه که مثل معتادهاست هیچی نبر حقیقتا خیلی ناراحت شدم چون من با بچه اش با اینکه اذیت کرد خیلی راه اومدم 

اینم بگم دانش آموزم که حرف آورد رو دعواش کردم خبر میاره ولی خیلی ناراحت شدم الان به نظرتون زنک بزنم به مامانش بگم می‌دونم چی گفتی و یکم جوابش بدم یا بیخیال بشم هیچی نگم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهمیت نده بزار این ماه هم تموم بشه

شما مسوول تربیت بچه مردم نیستی ولش کن اعصابتون خرد نکنید

رفتار هر کس شخصیتشو نشون میده

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر عمم معلم غیرانتفاعی بود دوساله این شغل رو کنار گذاشته ،دلیلشم این بود که توسط امثال همین والدین و بچه هاشون خیلی بهش توهین شد . 

اصلا اهمیت نده گلم ، دیگه سال تحصیلی داره تموم میشه خوشبختانه 

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨