2777
2789

مادر واقعیم نیس ولی خوب بزرگم کرده و همیشه هم رو اعصابم بود این واقعیتو خودم پارسال فهمیدم 

نزاشت ادامه تحصیل بدم باردار بودم وحشتناک عذابم میداد 

خونه رو زد ب نام خواهرم عملا از خونه بیرونم کردن بچه هامو بیرون کردن 

بازم من از سر بی کسی گهگداری میرفتم پیشش نمیدونم چرا ولی دوسش داشتم بلاخره بزرگم کرده 

با اینکه میدونستم مادرم نیس ولی روز مادر گل و شیرینی و کادو گرفتم رفتم ولی وقتی فهمید  منم در رو بروم باز نکرد 

حالا الان ب من پیام داده بیا ببینمت همین امروز ک حالم اصلا خوب نیس از لحاظ روحی داغونم 

تماس گرفته بیا خونه مون 

جواب ندادم میگهاوکی بچه هاتو حداقل بیار 

😭😭😭😭😭😭

الان دییگه واقعا نمیخام ببینمش حال روحیم اصلا خوب نیس 

میگه نیای خودم میام اونجا منم ب خواهرم گفتم بگو نیاد من خونه نیستم 

حالم بده خیلی بد😭😭😭😭😭😭

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

دیگ‌گفتی حال نداری . دست بچهاتو بگیر ی ناهار ساده درست کن برین ی پارکی حال و هوایی عوض کنین

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوب نیست حالت عزیزم؟؟

خب واقعا نمیخوای ببینیش اوکی ولی حالتو زودتر خوب کن هرجور شده تو حال بد نمون

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

پدرت چی این وسط؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

2790
2778
2791
2779
2792