2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرم نرماله

318 بازدید | 24 پست

چن سال ازم بزرگتره و نامزد عقدی داره جدیدن ماشین خریده یهو دیدم تو اینستا در خواست فالو داده (تا الان نداشتمش و ندیده بودم )

خانمش رو فالو کرده بودم منو بیرون کرد از پیجش منم دیگه بی خیال شدم 

تا در خواست پسر خواهر شوهرم رو قبول کردم پیام داد (سلام خوبی؟سلامتی)گفتم سلام ممنون 

گفت زندایی تویی گفتم اره دیگه حرف نزد تا بعد ظهر یه استوری گذاشته بودم منو دخترم رفته بودیم رستوران ریپلای کرد گفت دایی کجاست گفتم سرکار 😐😐😐گفت اخی چقدر سخته تنهایی جوابش رو ندادم

ناخونام  بلند شده لاک صورتی زدم عکس گذاشته بودم با دست دوستم ریپلای کرد ناخون خودته 

جواب ندادم

شب ساعت دو بامداد بیدار بودم فیلم انلاین نگاه میکردم پیام داد بیداری؟؟؟چرا نخوابیدی 😐منم شوتش کردم بیرون

الان تو در خواست پیام ها نوشته ما فامیلیم واس چی بیرونم کردی بازم جوابش رو ندادم 

کاراش نرماله ؟بدم اومد انقدر پیگیره

نرمال نیست 

دیگه نذار باشه تو پیجت 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرم بگم؟؟؟

اگه با هم صمیمی‌اید بگو

جو نده ها فقط بگو چون بنظرم مسخره بود ریموو کردم از این مدل ارتباط بدم میاد 

اگه شوهرت داستان درست میکنه نه نگو

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.