2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 85 پست

به جای این همه استرس و تاپیک های رگباری زدنتون،یه کلاس اموزشی ثبت نام کنید،کتاب بخونید و سطح اگاهیتون رو ببرید بالا،نتیجه بهتری میگیرید

بدون داشتن کوچکترین آگاهی  وارد رابطه شدید!!

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من سرپسرم سردی میخوردم اتفاقا .چون ب گرمیجات حساسیت دارم

یعنی اصلا گرمی نمیخوری منم حساسیت دارم ولی دوروزه مجبوری میخورم گلوم اینقد میخاره قفسه سینم داغ میشه

آقایون درخواست دوستی ندین 😒😑

یعنی اصلا گرمی نمیخوری منم حساسیت دارم ولی دوروزه مجبوری میخورم گلوم اینقد میخاره قفسه سینم داغ میشه

اصلاکه ببین خرما بخورم گوشام داغ میشه خارش میگره سرم .سیر و پیاز و  زنجبیل و گردو بخورم باز همینم شاید چندماه ۱بار یه کم کوچولو کخ بعدش باید قرص بخورم

چنسالته واقعا؟ از بهمن ماه تاپیک زدی بارداری با پیشاب بدون دخول مگه میششششه از اون موقه تا الان دیگه باید شکمت جلو میومد

پروردگارا !رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشممان را بر روی حق ببندیم...» شود به صبر دوا دردهای بی درمان

اصلاکه ببین خرما بخورم گوشام داغ میشه خارش میگره سرم .سیر و پیاز و زنجبیل و گردو بخورم باز همینم شا ...

مگه پیاز گرمه ؟حتی پختش هم گرمه؟

اصلاکه ببین خرما بخورم گوشام داغ میشه خارش میگره سرم .سیر و پیاز و زنجبیل و گردو بخورم باز همینم شا ...

پس اینا همه الکیه که گرمی بخوری پسر دار میشی