2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 85 پست
میگم که دکتر گفته بوده بیشتر زمان نزدیکی مهمه تا تغذیه تغذیه اسپرم و قوی میکنه

یعنی اسپرم باید قوی باشه تا پسر شه بعد زن چی اونم نقشی تو جنسیت بچه داره یا نه ،البته من اینچنین وقتا شوهرم گرمی می‌خورده سرکارش یا خیلی فلفل سیاه میریزه تو غذاهاش و غذاهای تندو دوست داره عزیزم برام دعا کن ایندفعه بچم پسر شه من دوتا دختر دارم و الان بارداری ناخواسته دارم نمیتونم بندازمش دلشو ندارم حداقل پسر شه خیلی خوب میشه 

آقایون درخواست دوستی ندین 😒😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اسپرم باید قوی باشه تا پسر شه بعد زن چی اونم نقشی تو جنسیت بچه داره یا نه ،البته من اینچنین وقت ...

انشاا....خیره.

میگفت ک زمان تخمک گذاری  کت تخمک بالغ پسرمیشه.

ولی چندروز قبل تخمک بالغ ک تازه تخمکا آزادمیشن رابطه باشه دختره .

بازنمیدونم گفته اون 

من هفته پنجمم درد سینه دارم خیلی سفت شدن

چجوریه درد سی‌نت من تیر میکشه از زیر بغل به سینه

و نوکش حساسه تو چی

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من سرپسرم سردی میخوردم اتفاقا .چون ب گرمیجات حساسیت دارم

نه سر پسرت عزیزم قبلش باید گرمی بخوری برای پسر 

برای دختر قبلش سردی اما من هرچی دوست داشته باشم و دلم بخواد میخورم اصلانم دقت نمیکنم

بابا اینا همه چرته یعنی اینهمه آدم پسر دارن اینا همه را انجام دادن؟دختر برادرشوهرم چقدر گرمی می‌خورد ...

انشالا مام پسرمون بشه البته اول سالم باشه ولی خب یه جنس خیلی نباید تکرار بشه همه جفتشم دوس دارن

نه سر پسرت عزیزم قبلش باید گرمی بخوری برای پسر برای دختر قبلش سردی اما من هرچی دوست داشته باشم و دلم ...

میدونم چندماه قبلش .

منظورم اینه کلا گرمی نمیخورم  همیشه خدام میوه جات باطبع سردو لبنیات میخورم