2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 85 پست
عزیزم قرص همون که تو نت زده؟با قرص میشه؟

اینا نه الکیه بچه اولته نکنی اینکارو ها خدایی نکرده بعدا دیگه بچه دار نمیشی تا حالا خیلی هارو دیدم اینجوری شده ایشالا پسر میشه فعلا صبر کن

آقایون درخواست دوستی ندین 😒😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵ هفته نمیدونم شوهرم میگه قرص میگیرم‌ بندازش بچه سومه نمیخاستم واقعا

تو رو خدا نگهش دار عزیزم گناه داره خدا قهرش میگیره 

وقتی خودش داده خودش هم حتما کمکتون می‌کنه شک نکن 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

اخی بچه اولته که بنظرمن که نگهش دار برای من سومه که منم میترسم دختر شه اخه دوتا دختر دارم خودم چند ه ...

سه هفته ام نشده سریع فهمیدم من بچه دارم ولی سمتم پر دختر و احتمال داره منم دخترم بشه هیچ چیزم رعایت نکردم و بعد حیفم میاد یه دختر معصوم و به دنیا بیارم میخوام پسر بشه

اینا نه الکیه بچه اولته نکنی اینکارو ها خدایی نکرده بعدا دیگه بچه دار نمیشی تا حالا خیلی هارو دیدم ا ...

آخه سمت مامانم و بابام دختر دارن همه گرمی نخوردم اصلا فقط ببخشید دخول عمیق بود و به ارگاسم رسیدن خودم قبلش البته خیلی اتفاقی و روز تخمک گذاریم بود همه اتفاقی شد

آخه سمت مامانم و بابام دختر دارن همه گرمی نخوردم اصلا فقط ببخشید دخول عمیق بود و به ارگاسم رسیدن خود ...

خوب باشه مگه چی میشه دخول عمیق باشع و به ارگاسم برسی؟ 

اره ۱ خط بیوفته منفی تا ۵ دیقه معتبر

یچیز دیگه ابجی من ماه قبل ۱۴ پریود شدم 

این ماه رو این برنامه های تنظیم قاعدگی هستا زده بود ۱۱ باید بشی واسه همین پرسیدم عقب انداختم 

خوب باشه مگه چی میشه دخول عمیق باشع و به ارگاسم برسی؟

آخه اینجا خوندم برای پسر باید دخول عمیق باشه و قبلش به ارگاسم برسی و زمان تخمک گذاری اما اصلا گرمی نمی‌خوردم 

سر پسر باید گرمی بخوری

آخه سمت مامانم و بابام دختر دارن همه گرمی نخوردم اصلا فقط ببخشید دخول عمیق بود و به ارگاسم رسیدن خود ...

بنظرم صبر کن یه آزمایشی هست که هفت هفته میگیرن آزمایش تعیین جنسیت شاید گفت احتمال پسر داری 

یچیز دیگه ابجی من ماه قبل ۱۴ پریود شدم این ماه رو این برنامه های تنظیم قاعدگی هستا زده بود ۱۱ باید ب ...

نه عقب ننداختی که   هنوز ۱۴ ام موعدته . تو خودتت سیستم بدنت و‌میدونی دیگه سر چه وقتی میشی

آخه اینجا خوندم برای پسر باید دخول عمیق باشه و قبلش به ارگاسم برسی و زمان تخمک گذاری اما اصلا گرمی ن ...

بابا اینا همه چرته یعنی اینهمه آدم پسر دارن اینا همه را انجام دادن؟دختر برادرشوهرم چقدر گرمی می‌خورد بچش دختر شد ولی بچه اولش اصلا گرمی چیزی نمی‌خورد نمیدونست بارداره بچش پسر شد