2777
2789
عنوان

دعا نویس

810 بازدید | 20 پست

رفتم پیش یه دعا نویس که خواهرم قبلا ازش خیلی جوابای خوبی گرفته بود، منم بابت کاره خودم رفتم که یه دعا بگیرم برای اینکه مهرِ من به دل یه دختری که خیلی روش کراشم بیفته، چون هرچی صحبت کردم با خودش نتیحه نداشت

اسم مادره دختر رو در آوردم و رفتم پیش دعا نویس و قضیه رو مطرح کردم و اون گفت قصدت ازدواجه دیگه اره ؟ گفتم ۱۰۰ درصد، من واقعا دوسش دارم و اینا؛ بعد اسم من و مادرم خاست و اسمِ طرف و مادرش، منم مشخصات دادم و بعد چندین ثانیه گفت ستاره هاتون که بهم میخوره و جور در میاین

جدای از اون طرف هم دلش با توعه و نیازی به دعا نیست، گفتم شما از کجا پِی بردین، گفت موکل بهم گفت، گفتم خب من حسمو گفتم و حرف زدم و نشده، گفت تو سماجت کن و برو ببینش و اینا، اون آخر بهت جواب میده، چون دلِ طرف هم باهاته.

مِن و مِن کردم و گفت اگه بخای دعا برای مهر و محبت و بیقرار شدنش بهت میدم ولی چون طرف هم تورو میخاد، دعا نگیری بهتره

ازم حتی هزینه هم نگرفت ولی من خودم یه چیزی براش کارت کشیدم

خیلی خوشحال و سرحال اومدم بیرون ولی چون کلا نشخوار فکری دارم و به شک میفتم نمیدونم حرفش درسته یا نه، از طرفی هم میگم اگه آدم شیاد و پول دوستی بود، یه دعا میداد و کلی هم هزینه میگرف.

ولی گف نیاز به دعا نداری و طرف ام دلش با توعه و فقط سماجت کن تا بهت جواب بده 

نظر شما چیه، ینی راس میگه ؟🤲🥺

میدونی بااین کارت پای شیاطین رو به زندگیت باز میکنی؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه پسرم دعا نویس میره چرا تو کار خدا دست میبربن قسمت هم باشین خب میرسین به هم دیگه

تو رو خدا فاز نصیحت نگیرین، خاهش میکنم💔

وفنی با کفش کسی راه نرفتین، کج راه رفتن کسیو قضاوت نکنین، شما خیلی راحت صحبت میکنی، بیا جای من باش ببینم چیکار میکنی🥺

تو رو خدا فاز نصیحت نگیرین، خاهش میکنم💔وفنی با کفش کسی راه نرفتین، کج راه رفتن کسیو قضاوت نکنین، شم ...

شاید اون دختر قسمت یکی دیگس چرا این مارارو میکنی 

اگه ازدواج کردین و فهمیدی باهاش خوشبخت نیسی چی 

همون چن وقت پیش یه خانومی تاپیک زد خانوادم مخالف ازدواجم بودن رفتم دعا نویس دعای زبون بند گرفتم الآن ازدواج کردم شوهرم به درد نمیخوره 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
میدونی بااین کارت پای شیاطین رو به زندگیت باز میکنی؟

پس چرا این خانم دعا نداد و گف نیاز به دعا نداری و اونم دلش باهاته ؟

اگه شیاد بود چرا دعا نداد

البته داشتم اصرار میکردم که گف اگه بخای دعا بهت میدم ولی وقتی طرف تورو میخاد دعا نگیری بهتره

شاید اون دختر قسمت یکی دیگس چرا این مارارو میکنی اگه ازدواج کردین و فهمیدی باهاش خوشبخت نیسی چی همون ...

من هرچی بگم فایده نداره

مگر اینکه به همون درد مبطلا بشی تا بفهمی چجور چیزیه

عجیبن غریبا پسر ندیده بودیم دنبال دعانویس بره و بهش معتقد باشه!!!😵

بخدا خیلی میخامش💔🥺

من احساس میکنم این ۱ سال که ندیدمش یه نفر با احساساتش بازی کرده و بخاطره همین با من سرده و راه نمیاد، وگرنه قبلا خیلی صمیمی و نزدیگ بودیم😭

من هرچی بگم فایده ندارهمگر اینکه به همون درد مبطلا بشی تا بفهمی چجور چیزیه

هر چقدرم بگم باز رو حرفت میمونی 

اون دعا نویس حس ششم داشته که اون دختر ولش باهات 

هیچ وقت اصلا نمیتونه بگه 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
پس چرا این خانم دعا نداد و گف نیاز به دعا نداری و اونم دلش باهاته ؟اگه شیاد بود چرا دعا ندادالبته دا ...

نمیگم شیاد بوده، موکل داشتن یعنی ارتباط بایک جن کافر، وقتی از یک جن کافر راهنمایی میگیری اجازه ی دخالت مستقیم توی زندگیت بهش میدی برو دعا کن دروغ گفته باشه که موکل داره.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بخدا خیلی میخامش💔🥺من احساس میکنم این ۱ سال که ندیدمش یه نفر با احساساتش بازی کرده و بخاطره همین با ...

انشاالله بهش برسی🤲

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

نمیگم شیاد بوده، موکل داشتن یعنی ارتباط بایک جن کافر، وقتی از یک جن کافر راهنمایی میگیری اجازه ی دخا ...

نمیدونم والا که چی بگم، قبلا زندکی خواهرمو برگردون بود

تا پای طلاق پیش رفته بود، یه دعا داد گف تا ۵ روز دیکه شوهرت پا پیش میزار، روز ۵ داماد پا پیش گذاشت و معذرت خاست😐