2777
2789
عنوان

دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 20 پست
نمیگم شیاد بوده، موکل داشتن یعنی ارتباط بایک جن کافر، وقتی از یک جن کافر راهنمایی میگیری اجازه ی دخا ...

نه صرفا همه موکلا جنی و شیاطین و کافر نیستن 

موکلین ملائکه و موجودات نورانی هم هست 

ولی خب وقتی میشه خالصانه با خدا اراباط گرفت بدون هیچ واسطه ای بریم دنبال دعا نویسای موکل دار و که اصلا مهلوم نیست چطوری کار میکنن و اون دعا ها و اعمالشون حتی انرژی و نیروی خودشون چیه و چطوری 

بنظرم به افرادی مراجعه کنید که روح و ذات پاک و بزرگی دارن و برای رضای خدا کار کنن اونم کلر بر حق مث گره وا کردن از مشکلات دعا برای حل گرفتاری برکت شفا کار خیر نه کارای پلید 

و اینکه خییبی مهم از چخ منبا و کجا استفاده میکنه که بعدا مشکل ساز نباشه

من یه نفر رو میشناسم واقعا خالصانه دعا یا عملی انجام میده اصلا مثل بقیه نیستن نه با موکل جن و ف ا ل و سرکاتبو اینا کار کنه نه ادعایی داره کاملا هم گمنام و همه کاراش علمی و معتبر از ایات و روایات قرانی و ائمه هست و اذکار و اسما الهی راهکار های علمی مث اب درمانی و تنفس درمانی هم اگه نیاز باشه برا کارتون بهتون یاد میده حتی شمع تراپی و ... 

0 990 469 0732‬

شمارشون فقط تو واتساپ پاسخ میدن اگه نیاز داشتین و فکر کردین مفید براتون میتونید بهشون پیام بدین 

چون فقط تو واتساپ پاسخگو هستن تماس اصلا جواب نمیدن 

نه صرفا همه موکلا جنی و شیاطین و کافر نیستن موکلین ملائکه و موجودات نورانی هم هست ولی خب وقتی میشه خ ...

اسمش چیه؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم چی عزیزم

اسم این کسی که نوشتید میشناسید

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

من بعد از سالها دنبال دعانویس گشتن و کلی پول هدر دادن , اخر یک نفرو دیدم و ایمان آوردم به کارش

الان شمارشون میذارم هرکس میگه تبلیغه , آره تبلیغ میکنم چون ایشون زندگی منو نجات دادند

شما هم نتیجه میگیرین شما هم شماره شو میذاری اینجا

اینم شماره اش

۱۰۰ بار هم تعلیق کنید باز هم با یه اکانت دیگه شماره شون میذارم

۰۹۳۸۱۴۹۰۹۳۴ استاد تبریزی