2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده پزشک قانونی برم

1759 بازدید | 125 پست

سلام خانما من سر ی مهمونی که میخااستیم بریم و من ۷ ونیم شب آماده شدم شوهرم قهر کرد کلا همیشه اون بجای من قهر میکنه بعد من زدمش از روی اعصبانیت چون با حرفاش حرصمو درآورد بعد منم با حرف هام عصبیش کردم با پاش محم زد بین دوتا کتفم الان  بعد ۱۲ساعت هنوز جاش بد جوری درد میکنه و گلومو گرفت میخواست خفم کنه ک ول کرد یکم جای دستش قرمز شده و روی بازوم هم نیشگون گرفته کبود شده ی بچه ۱سال و نیم دارم برم پزشک قانونی یانه؟ دیشب مهمونی میخواستیم بریم . شوهرم کلا خیلی خوب نیست و ازایناس که میگه هرچی مرد میگه زن باید بدون مون و چرا بگه چشم و ...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پزشکی قانونی اما تصمیمت جداییه؟

ب خونواده ات چیزی نگفتی؟

نمیخوای بری قهر؟

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

خب چته چرا حمله کردی بهش؟قبلا هم زدتت؟

اره تا حالا حتی شده چندین باری عصبی شده منو زده ی بار باگوشتکوب زدمنو حسابی ی بار گازم گرفت ی بار تو گشم هر دفعه بخشیدمش ..بعدم من در حدی نزدم که بدنش کبود بشه چون به من میگه روانی منو عصبی میکنه منم میزنمش

عزیزم اون تا حالا با کمربندو هرمدلی تونسته تو عصبانیت منو زده و من هر دفعه گفتم بزار ببخشمش خوب میشه ...

خب پس بهتره بری 

و اگه قصدت جداییه که سفت وسخت پیشو بگیر

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

برو پزشکی قانونی اما تصمیمت جداییه؟ب خونواده ات چیزی نگفتی؟نمیخوای بری قهر؟

تا حالا ۲بار قهر رفتم فایده نداشته هربار میگه برگرد میام بریم مشاوره بعد میزنه زیر حرفش . خانوادم از اخلاق شوهرم با خبرن مامان و بابام اون هفته در رابطه با شوهرم رفتن مشاوره ابن هفتم قراره یواشکی شوهرم منم با بابام برم 

اما از دعوای امروزم خانوادم اطلاعیرندارن 

سلام ازین دعوا ها بین همه هست باحرف زدن واحترام حلش کنین درضمن بخاطربچه کوتاه بیاید شما دیگه بالغ هس ...

ببین من حرفتو ۱۰۰درصد قبول دارم بخاطر بچم بمونم اما هیلی کثیفه شوهرم با خانما چت میکنه و زنگ میزنه بهشون .. بعد اصلا اهل گفت و گو نیست هربار میگم بیا راجب مشکلاتمون خرف بزنیم و حلش کنیم میگه من دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم