2777
2789
نمیدونم واقعا نمیدونم یعنی میشه اشتباه کرده باشه؟

تو از یه حرف ترسیدی انقدر پیش خودت تلقین کردی باورت شده؛اصلا فکر نکردی؛نجنگیدی فقط قبولش کردی

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
تو از یه حرف ترسیدی انقدر پیش خودت تلقین کردی باورت شده؛اصلا فکر نکردی؛نجنگیدی فقط قبولش کردی

من امروز فهمیدم دکتر اینو گفته ولی خیلی وقته حالم بده چند ساله که هی یه دوره حالم بد میشه بعد خوب میشم دوباره میریزم به هم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم پیش روانپزشک تو یه نامه نوشته بود دوقطبی هستم بعدش رفتم پیش روانشانس برگه رو نشونش دادم گفت اصل ...

درمان نکردی چه جوری داری زندگی میکنی؟ خفیفه؟ چه جوری نزاشتی کسی بفهمه؟

من امروز فهمیدم دکتر اینو گفته ولی خیلی وقته حالم بده چند ساله که هی یه دوره حالم بد میشه بعد خوب می ...

من نمیدونم مشکل شما چیه عزیزم اما میدونم روحت بهم ریخته است و اذییتی اول اینکه فکر نکن فقط خودت اینطوری هستی بعد هم اینکه خدا میبخشه خیلی راحت میبخشه پس تو چرا خودت میبخشید به چی فکر میکنی که انقدر ناراحتت میکنه زیاد ذهنت درگیر کردی

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
ی روز ارومم ی روز عصبی...۲بار میخواستم خودکشی کنم اما بعدش بشدت پشیمون شدم.... نمیتونم درست تصمیم ب ...

منم   دقیقا    همینجوریم    ینی منم 2قطبیم 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
حالا دو قطبی نه اصلا اسکیزوفرن باشی! همه یا درمان دارن یا کنترل؛ خودتو نگران  نکن...درستش کن. ت ...

یکی از مشکلات دوقطبی همینه که بیماراش بفکر خودکشی میفتند:-| دست خودشون نیست کمبود که ندارند وگرنه

منم فکر خودکشی دارم مطالبشم دنبال میکنم فقط داروهایی که نوشته اکثرا داروخونه بی تجویز نمیده...برنج ...

سعی کن   ب فکر  درمان  باشی  حتما   بای مشاور  مشورت  کن   و روانپزشکم  برو      

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟