2777
2789
مامانم رفت امروز بهش گفته مشکوک به دو قطبی ام باید بیشتر بررسی شه اصلا نمیخوام شوهرم بفهمه

وقتی می ترسی که پیش خودت فکر میکنی مشکلت خیلی بزرگه؛نترس و هر مشکلی ام داری تو ذهنت بزرگش نکن چون این کار به نظرم بزرگترین اشتباهه و استرس و اضطراب واسه خودت درست میکنی عزیزم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خوبه ناراحت شوهر من دعوا راه انداخت

شوهر منم   چندروز    حرف نزد باهام    ... حالا ناراحت نباش دیگه   حتما   ادامه   بده    جلساتتو  منم   میخوام   برم   دکتر  حتما   فقط ب خاطر دختر 3 سالم 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
حالا دو قطبی نه اصلا اسکیزوفرن باشی! همه یا درمان دارن یا کنترل؛ خودتو نگران  نکن...درستش کن. ت ...

به این راحتیا نیست اگه شوهرم تحملم نکنه چی؟ اگه همه بفهمن چی؟ اگه بستریم کنن چی؟ اصن تحمله اینکه تا آخر عمرم همچین حال و روزی داشته باشم از مرگ سخت تره

همون   یار بود   ولی  جاش  مونده   تا آخر عمر باهامه

بهش فکر نکن الان دیگه کرم های ضد لک زیادی هست تحقیق کن یک کرم خوب بخر جاشم از بین ببر که واست یادآور نشه عزیزم🌸

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
به این راحتیا نیست اگه شوهرم تحملم نکنه چی؟ اگه همه بفهمن چی؟ اگه بستریم کنن چی؟ اصن تحمله اینکه تا ...

ببین همین الان داری بزرگش میکنی یکی یک چیزی گفته الان این همه سوال از خودت داری اگه همه اینا نباشه چی

بهش فکر نکن الان دیگه کرم های ضد لک زیادی هست تحقیق کن یک کرم خوب بخر جاشم از بین ببر که واست یادآور ...

ممنونم  گلم    ایشالا میگیرم  خداکنه خوب شم

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
به این راحتیا نیست اگه شوهرم تحملم نکنه چی؟ اگه همه بفهمن چی؟ اگه بستریم کنن چی؟ اصن تحمله اینکه تا ...

چه تصوری از خودت پیدا کردی؟ نه الان اینجایی و سالمی بستری نمیکننت! شوهرتم تحملت میکنه نگران نباش

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

شما نمیجنگید میخواهید مشکلات شما رو تسلیم کنند این جنگیدن نیست شاید بگید من حوصله جنگیدن ندارم اما شما اول خودتون بعد شوهر مادر خانواده دارید تسلیم نشید

ممنونم  گلم    ایشالا میگیرم  خداکنه خوب شم

حتما اینکارو کن انشالله🙏

نمیدونم واقعا نمیدونم یعنی میشه اشتباه کرده باشه؟

بله میشه

شما دو قطبی هستی؟ چند ساله؟ متاهلی؟   درمان کردی؟

رفتم پیش روانپزشک تو یه نامه نوشته بود دوقطبی هستم بعدش رفتم پیش روانشانس برگه رو نشونش دادم گفت اصلا ب شوهرت نشون نده اینو اگ بخواد خیلی راحت میتونه ازت جدابشه بدون هیچ حق و حقوقی....

بله متاهلم...۲۰

نه درمان نکردم