مامانم رفت امروز بهش گفته مشکوک به دو قطبی ام باید بیشتر بررسی شه اصلا نمیخوام شوهرم بفهمه
وقتی می ترسی که پیش خودت فکر میکنی مشکلت خیلی بزرگه؛نترس و هر مشکلی ام داری تو ذهنت بزرگش نکن چون این کار به نظرم بزرگترین اشتباهه و استرس و اضطراب واسه خودت درست میکنی عزیزم
به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا دو قطبی نه اصلا اسکیزوفرن باشی! همه یا درمان دارن یا کنترل؛ خودتو نگران نکن...درستش کن. ت ...
به این راحتیا نیست اگه شوهرم تحملم نکنه چی؟ اگه همه بفهمن چی؟ اگه بستریم کنن چی؟ اصن تحمله اینکه تا آخر عمرم همچین حال و روزی داشته باشم از مرگ سخت تره
شما نمیجنگید میخواهید مشکلات شما رو تسلیم کنند این جنگیدن نیست شاید بگید من حوصله جنگیدن ندارم اما شما اول خودتون بعد شوهر مادر خانواده دارید تسلیم نشید
به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯
رفتم پیش روانپزشک تو یه نامه نوشته بود دوقطبی هستم بعدش رفتم پیش روانشانس برگه رو نشونش دادم گفت اصلا ب شوهرت نشون نده اینو اگ بخواد خیلی راحت میتونه ازت جدابشه بدون هیچ حق و حقوقی....