همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
لباس ب کنارررر نمیدونم چرا ب دلم نمیشینههههموندم چیکار کنم🤦♀️🤦♀️🤦♀️فق دارم خودمو عذاب میدم
خب وقتی دلت نیست چرا داری هعی ادامه میدی .بگو از ملاقات شما خوشحال شدم .ولی بدرد هم نمیخوریم
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
نمیتونم دیشب هرکار کردم نتونستم ولی امروز دارم میبینم همه چی عالی فق اینطوری نمیدونم چیکار کنمممم😭� ...
احتمالا ته دلت یه علاقه ای هست .وگرنه راحت رد میکردی .ولی نزار زمان بگذره بنده خدا بهت وابسته شه.یا کمی فرصت بده خودشو بهت ثابت کنه
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌