2777
2789
عنوان

رفتم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباس ب کنارررر نمیدونم چرا ب دلم نمیشینههههموندم چیکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️فق دارم خودمو عذاب میدم

خب وقتی دلت نیست چرا داری هعی ادامه میدی .بگو از ملاقات شما خوشحال شدم .ولی بدرد هم نمیخوریم 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بنظرم بهش فرصت بده شاید به دلت نشست اولش اینجوریه

چن سال پیش با یکی بودم 

خدا شاهده قشنگ معتاد بودن از قیافش ملوم بود 

ولی چون دوسش داشتم برام مهم نبود الان یادم میوفته میخوام خودمو خفه کنم 

ولی نمیدونم چرا این ب دلم نمیشینه

خب وقتی دلت نیست چرا داری هعی ادامه میدی .بگو از ملاقات شما خوشحال شدم .ولی بدرد هم نمیخوریم

نمیتونم 

دیشب هرکار کردم نتونستم 

ولی امروز دارم میبینم همه چی عالی فق اینطوری نمیدونم چیکار کنمممم😭😭

چن سال پیش با یکی بودم خدا شاهده قشنگ معتاد بودن از قیافش ملوم بود ولی چون دوسش داشتم برام مهم نبود ...

دیگه اگه به دلت نمیشینه رد کنی ارامش روحتو خریدی🤷‍♀️

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

نمیتونم دیشب هرکار کردم نتونستم ولی امروز دارم میبینم همه چی عالی فق اینطوری نمیدونم چیکار کنمممم😭� ...

احتمالا ته دلت یه علاقه ای هست .وگرنه راحت رد میکردی .ولی نزار زمان بگذره بنده خدا بهت وابسته شه.یا کمی فرصت بده خودشو بهت ثابت کنه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

احتمالا ته دلت یه علاقه ای هست .وگرنه راحت رد میکردی .ولی نزار زمان بگذره بنده خدا بهت وابسته شه.یا ...

ننننننننن امشب اره بخاطر رفتار و اخلاقش یکم دلم قیلی ویلی رف ولی دیشب قصدم جدی بود ک بهم بگم ولی هرکار کردم نتونستم ک نتونستممممم