halamkharabe مدیر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1823 عنوان رفتم دیت | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 46 پست دیروز با پسره رفتم دیت همه چی عالی بود از لحاظ مالی اوکی رفتاری اخلاق همه چی فقط ظاهرش تایپم نیس قیافشچیکار کنم دیشب میخواستم بگم بهم نمیخوریم ولی روم نشد ولی امروز دیدم دلم نمیاد بگم همه چی همون طوره ک میخوام ولی فیاقش و ظاهرش🫠🫠چیکار کنمممم😭😭 1404/02/13 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 13424 استایلش خوب نیست ولی قیافش خوبه یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1823 هستش ولی خب من خوددرگیری دارم دیقا مث مننن😭😭😭
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 13424 دیقا مث مننن😭😭😭 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ بنظرم بهش فرصت بده شاید به دلت نشست اولش اینجوریه یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1823 نه بابا اوکیه یکم ایراد داره ولی جم و جور میشهاولیشم استایلشهدومیشم مدل موهاش یکم انگا کچله خوشم نمیاد یکی هم زیاد چاق
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15911 لباس ب کنارررر نمیدونم چرا ب دلم نمیشینههههموندم چیکار کنم🤦♀️🤦♀️🤦♀️فق دارم خودمو عذاب میدم خب وقتی دلت نیست چرا داری هعی ادامه میدی .بگو از ملاقات شما خوشحال شدم .ولی بدرد هم نمیخوریم یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
thiispar عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 1103 یکم انگا کچله خوشم نمیاد یکی هم زیاد چاق یکم بوجی موجیش کنی ناز میشه😂🎀 🍒MARY JANE WATSON IN PROCESS🍒
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1823 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ بنظرم بهش فرصت بده شاید به دلت نشست اولش اینجوریه چن سال پیش با یکی بودم خدا شاهده قشنگ معتاد بودن از قیافش ملوم بود ولی چون دوسش داشتم برام مهم نبود الان یادم میوفته میخوام خودمو خفه کنم ولی نمیدونم چرا این ب دلم نمیشینه
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1823 استایلش خوب نیست ولی قیافش خوبه پس چرا ب دلم نمیشینه😭
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1823 خب وقتی دلت نیست چرا داری هعی ادامه میدی .بگو از ملاقات شما خوشحال شدم .ولی بدرد هم نمیخوریم نمیتونم دیشب هرکار کردم نتونستم ولی امروز دارم میبینم همه چی عالی فق اینطوری نمیدونم چیکار کنمممم😭😭
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 13424 چن سال پیش با یکی بودم خدا شاهده قشنگ معتاد بودن از قیافش ملوم بود ولی چون دوسش داشتم برام مهم نبود ... دیگه اگه به دلت نمیشینه رد کنی ارامش روحتو خریدی🤷♀️ یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15911 نمیتونم دیشب هرکار کردم نتونستم ولی امروز دارم میبینم همه چی عالی فق اینطوری نمیدونم چیکار کنمممم😭� ... احتمالا ته دلت یه علاقه ای هست .وگرنه راحت رد میکردی .ولی نزار زمان بگذره بنده خدا بهت وابسته شه.یا کمی فرصت بده خودشو بهت ثابت کنه یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1823 احتمالا ته دلت یه علاقه ای هست .وگرنه راحت رد میکردی .ولی نزار زمان بگذره بنده خدا بهت وابسته شه.یا ... ننننننننن امشب اره بخاطر رفتار و اخلاقش یکم دلم قیلی ویلی رف ولی دیشب قصدم جدی بود ک بهم بگم ولی هرکار کردم نتونستم ک نتونستممممم
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1823 دیگه اگه به دلت نمیشینه رد کنی ارامش روحتو خریدی🤷♀️ نمیتونممممم هرکار میکنم نمیشهههنمیدونم چرااااااااا