2777
2789
عنوان

فامیل رو مخ🙄🙄

167 بازدید | 16 پست

فردا قراره پسرمو ببرم دکتر واسه ختنه، امروز تولد دعوت بودیم، مادرشوهرم گف فردا میبریش یا نه گفتم آره

شوهرم یه دختردایی داره طلاق گرفته، همیشه دنبال اینه یه جا جمع شیم و مهمونی بره، اینو شنید اصرار که بعدش جشن بگیر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑منم دو بار گفتم نه بابا جشن چی، بار سوم برا اینکه از سرم بازش کنم گفتم ببینیم چی میشه 

الان تو گروه خونوادگیشون پیام داده واسه آخر هفتع آماده بشیم؟ 🫤🫤🫤

آخه من اینو چیکاررررششش کنم، چرا یکی باید انقد فضول و سیریش باشه

خودش میخاد بهش خوش بگذره من باید از ۳٠تا مهمون پذیرایی کنم خونم کثیف شه دو روز علاف شم و... 

ببخشید از جشن ختنه و جهیزیه دیدن بیذارم

نصفِ چیزِ یکی رو بریدن مگه افتخاره آخه

جوابشو نده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنویس ایشالا دلایل قشنگترین واسه جشن گرفتن داشته باشیم . بریدن دو دول پسرم اصلا بهانه خوبی واسه جشن ...

وای احسنتتتتت

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بنویس ایشالا دلایل قشنگتری واسه جشن گرفتن داشته باشیم . بریدن دو دول پسرم اصلا بهانه خوبی واسه جشن ن ...

اینطوری نمیتونم بگم😂یکم مودبانه تر باید جوابش بدم، ۱٠نفر دیگم هستن تو گروه

بگو ایشالا برای دلایل دیگه 🤦‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بگو ایشالا برای دلایل دیگه 🤦‍♀️

مینویسم، والا خونواده ما رسم نیس برا ختنه جشن بگیریم، ایشالا جشنم بمونه واسه تولدش،، خوبه؟؟؟ 

هر چند واسه تولدشم اینارو دعوت نمیکنم احتمالا😒

مینویسم، والا خونواده ما رسم نیس برا ختنه جشن بگیریم، ایشالا جشنم بمونه واسه تولدش،، خوبه؟؟؟ هر چند ...

اره خوبه میتونی هم فقط بنویسی ایشالا جشن بمونه برای تولدش 

😂👌🏻👌🏻

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اوکی همینو میگم😁

خوبه عزیزم ، تولدش هم پیشاپیش مبارک😂🥹😁💚💚

تازه به دنیا اومده😂😂😂۹ماه و چند روز دیگه دیگه میشه تولدش😂

عزیزمممم، فسقلی کیوت🥹🥹🥹💚💚💚💚🌿