2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35435 بازدید | 405 پست
واااای همه تاپیکات دعواست اخه مگه مجبوری یه کاری کنی اینهمه توهین بشنویهرچقدم بهت میگن کار خودتو میک ...

اون تاپیک قفل شده اومدن اینجا دارن دعوا میکنن برگرد ببین اولش این خانم چیا گفته 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
حالا من کاری ندارم استارتر چی گفته اصلا هم در جریان تاپیکش نیستم ولی واقعا اصلا درست نیست خیانت شوهر ...

عزیزم شما کامل بخون متوجه میشی

سه تاپیک اخرو بخونی همه چی دستت میاد

من اصلا نی نی سایت صحبت نمیکنم

این خانم انقدر خودشیفته ست و به همسر و دخترش از بالا به پایین نگاه میکنه که نتونستم سکوت کنم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا من کاری ندارم استارتر چی گفته اصلا هم در جریان تاپیکش نیستم ولی واقعا اصلا درست نیست خیانت شوهر ...

من واقعا دهنم وا مونده..طوری از شوهر خودشون مطمعنن و تو سره استاتر میزنن که انگار زن پیامبرن..بابا ما زنا از صبح تا شب خبر نداریم شوهرمون سره کار چیکار میکنن..مونده به وجدان خودشون دیگه..کسی هم بخواد خیانت کنه میکنه ربطی به غذا نداره..ما زنا عجیبیم واقعا..

عمرا یه مرد بیاد به یه مرد دیگه بگه از بس بی عرضه ای زنت خیانت کرد

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خیانت بابت غذا پختن نبود. بابت کمبود محبت ابراز نکردن علاقه بود حالا تو مطمئنی با ابن همه پخت و پز ش ...

عزیزم خیانت ربطی به خانه داری و سرویس دادن به شوهر نداره.من خودم خیلی زیاد دیدم که مردایی که خوودشونو کمتر از زناشون می دونن دنبال خیانت میرن.یه جور جبران کمبود.و در نود و نه درصد مواقعا زن خودشون خیلی خیلی ازون زنی که باش خیانت کردن سرتره و بالاتر هم توی زیبایی هم خانواده و اصالت و...چون هیچ زن بااصالت و درست حسابی و خانواده داری روی سر یه زن دیگه اوار نمیشه.خودتو اصلا ناراحت نکن💔

من واقعا دهنم وا مونده..طوری از شوهر خودشون مطمعنن و تو سره استاتر میزنن که انگار زن پیامبرن..بابا م ...

مردا که همیشه فقط و فقط خانمارو مقصر میدونن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مردا که همیشه فقط و فقط خانمارو مقصر میدونن

ولی ما زنا ضد همیم..وقتی میفهمیم به همجنسمون خیانت شده میگیم تقصیر خودته

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

عزیزم شما کامل بخون متوجه میشیسه تاپیک اخرو بخونی همه چی دستت میادمن اصلا نی نی سایت صحبت نمیکنماین ...

به توچه که به شوهر و بچه ش چطور نگاه میکنه؟ وکیل وصی اونایی؟ خجالت بکش تاپیکش برای چندروز پیشه به حدی حرص میخوری اومدی اینجا داری ناراحتیتو سرش خالی میکنی 

یه ذره ادم باش استارتر اگه به قول تو تنبل و مصرف کننده هست تو هم بویی از شرافت نبردی که خیانت شوهرشو میزنی سرش

ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

اون تاپیک قفل شده اومدن اینجا دارن دعوا میکنن برگرد ببین اولش این خانم چیا گفته

حالا اونا که حرفاشون کلا زن ستیزانست ولی خب خودتم استارتشو میزنی با تاپیکات

یجورایی انگار توجه منفی رو میخوای به جون بخری وگرنه واسه اینهمه کاربر این مشکلات پیش میاد و پیش اومده کسی یادشم نمی مونه چرا باید انقد تو حاشیه باشی اخه

اگر بازم ار من کسی عقده داره خالی کنه میخوام تاپیک هامو قفل کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خیانت حق هیچکس نیس...بعدشم خیانت ربطی به خوشکلی و کدبانویی و خوش اندامی و هیچی نداره..تو ببین تو تار ...

من نگفتم حقش بوده

هیچ توجیهی برای خیانت وجود نداره

همون سلبریتی ها مگه شما توی زندگیشون بودی؟؟.

نمیگم خیانت درسته ، اصلااااا

ولی خیلی مواقع خودمون باعث میشیم

موضوع غذا پختن و ..... نیست

موضوع این دید از بالا به پایین نگاه کردن اسیه

که حتی منت میزاره با همسر غذا میخوره یا حتی باهاش حرف میزنه

ختی در مورد بچه ش!!!!!!!!

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

چرا واقعاً این بنده خدا رو ول نمی‌کنید

از دیروز یه بند گیر دادید که تو شوهرت خیانت کرده بهت خب حالا که بچه داره اره بره شما تضمین می‌کنید آینده  خودشو و بچه‌شو ?مطمئنید که شوهر خودتونو بهتون خیانت نمی‌کنه که اینجوری با این بنده خدا صحبت می‌کنی می‌دونید قضاوت کردن یه زمانی یه جوری برمی‌گرده به خود آدم که هنگ کنید?

سایه❤ دوستم دروغ گفت ، میرم به سایه❗

میترسم اینجا رو قفل کنم پشتم تاپیک بزنید حرف بزنید مثل هزار تا تاپیکی که از صبح زدید 

من نگفتم حقش بودههیچ توجیهی برای خیانت وجود ندارههمون سلبریتی ها مگه شما توی زندگیشون بودی؟؟.نمیگم خ ...

شما مگه وکیل وسیع این خانومید ?مگه وکیل وسیع بچه این خانم و شوهرشید ایشون تاپیک می‌زنن تو هر چند وقت می‌تونید قشنگ راحت وارد تاپیکشون نشید مثل خیلی تاپیک‌های دیگه

سایه❤ دوستم دروغ گفت ، میرم به سایه❗

حالا اونا که حرفاشون کلا زن ستیزانست ولی خب خودتم استارتشو میزنی با تاپیکاتیجورایی انگار توجه منفی ر ...

چون دوست داره جلب توجه کنه

از بس بی هنر و بی عرضه ست هیچی برای اشتراک گزاری نداره به جز عقده گشایی

چرا واقعاً این بنده خدا رو ول نمی‌کنید از دیروز یه بند گیر دادید که تو شوهرت خیانت کرده بهت خب حالا ...

مریضن اونم از نوع درمان ناپذیرش 

چشم دیدن حال خوب همجنس خودشونو ندارن کافی بود استارتر تاپیک کتک خوردن میزد اون موقع میدیدی چطور باهاش رفتار میکردن  

خودشون بدبختن عادت کردن به دیدن اینکه همه هم باید مثل خودشون بدبخت باشن 

ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله