2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35435 بازدید | 405 پست
شما مگه وکیل وسیع این خانومید ?مگه وکیل وسیع بچه این خانم و شوهرشید ایشون تاپیک می‌زنن تو هر چند وقت ...

وقتی توی فضای عمومی تاپیک میزنه

پس هر کس حق نظر دادن داره

میتونه تاپیک نزنه تا کسی هم نظرش رو نگه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
میترسم اینجا رو قفل کنم پشتم تاپیک بزنید حرف بزنید مثل هزار تا تاپیکی که از صبح زدید

ببی ن چقدر داغونی پس😂😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر بازم ار من کسی عقده داره خالی کنه میخوام تاپیک هامو قفل کنم

نه قفل کن نه بحث کن که تهش به اینجا بکشه

اونروز دیدم با یه کاربر داشتی بخاطر ظاهر و قیافه دعوا میکردی تهش برگشتی بهش گفتی دهاتی

خب معلومه وقتی بحثو انقد کش میدی اونم واسه دفاع از خودش یه چیزی میگه که به این چیزا ختم شه

حالا طرف ۱۵ سال ازت کوچیکتر بود خب زشته دیگه شما خودت احترام خودتو به عنوان یه بزرگتر حفظ نمیکنی اصلا

مریضن اونم از نوع درمان ناپذیرش چشم دیدن حال خوب همجنس خودشونو ندارن کافی بود استارتر تاپیک کتک خورد ...

آآره دقیقاً و یکی از مریضا داره توی تاپیک مشاهده میشه

سایه❤ دوستم دروغ گفت ، میرم به سایه❗

روزی که بعضی کاربرا پشتت حرف میزدن و میگفتن دیدی خیانت دید زندگیش کامل نبود و خوشحال بودن ، گفتم نگید چنین حرفایی. گفتم هر چی بود پز میداد یا هر چی هم جنس ماست . این اتفاق دردناکه. خوشحالی نکنید . زندگیش آروم باشه باعث خوشحالی ما باید باشه

عزیز من 

عزیز من

نیازی نیس خودت رو مدام ثابت کنی

اینکه خوشبختی یا بدبختی یا کجا میری و کجا میای

اینکه یه نفر از لحظات زندگیش بگه مخصوص بلاگراست

اینجا فضایی برای بلاگری کردن نیست

وقتی اینقدر از خودت میگی فضای توهین و تحقیر رو باز می‌کنی 

درسته میگی از توهینا ناراحت نمیشی ولی انسان حد و حریمی داره نباید اجازه بده شخص غریبه وارد حریمش بشه مدام . 

یبار یکی منو تحقیر کرد خندیدم ، دوبار تحقیر کرد خندیدم چند بار بخندم که دیگران به خودشون اجازه میدن آزارم بدن؟

مهم نیس کی هستی، سطح مالیت چیه ، رفاه داری یا نه ، شوهرت چقدر کار می‌کنه و ... 

برای هیچکس این چیزا مهم نیس 

مگر این توجه و توهین رو خودت از قصد بخوای 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
نه قفل کن نه بحث کن که تهش به اینجا بکشهاونروز دیدم با یه کاربر داشتی بخاطر ظاهر و قیافه دعوا میکردی ...

شما میخوای این وسط قاضی باشی سعی کن درست قضاوت کنی 

اون کاربر اول اومد به توهین کلی درباره قیافه من توهین کردی چرا نکردی بهش بگی این بزرگ‌تر. دهنتو ببند چرا این همه مودب بودن من که همیشه سعی کردم احترام بذارم رو ندیدی ؟؟؟ همین کاربر رفتم دیدم جقدر پشت من تو تاپیک های دیگه حرف زده چرا نگفتی پشتش حرف نزن طرف یه جانبه کسی رو نگیر 

من نه درباره کسی تا خالا تاپیک زدم که بدشو بگم نه تو حاشیه هستم من فقط دارم از روز مرگی های زندگیم میگم چه آسیبی به کسی زده ؟. چه توهینی شده آقا اصلا زندکی من بد دودش تو چشم کسی میره جز خودم ؟؟ این همه کینه برام قفل هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

به خدا ده تا نفر تو اون تاپیک اومدن تعریف تو تاپیک های دیگه دیدم پشتم حرف زدن بابا من نیازی نه به تعریف تو دارم نه چیزی حداقل انسان باش آنقدر. دورو نباشید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
روزی که بعضی کاربرا پشتت حرف میزدن و میگفتن دیدی خیانت دید زندگیش کامل نبود و خوشحال بودن ، گفتم نگی ...

به جون بچم قسم من قصدم ثابت کردن خودم نبست من تاپیک هام دلی هست مثال امروز از نظر. خودم یه اتفاقی افتاده که خودم حالم خوبه اون لحظه تاپیک زدم براش دیروز تو تاپیک اخرم صدبار متن خودمو خوندم چون به خودم حس خوب میداد

وقتی توی فضای عمومی تاپیک میزنهپس هر کس حق نظر دادن دارهمیتونه تاپیک نزنه تا کسی هم نظرش رو نگه

فقط یه حیون هست که اختیار دهن و شعور خودشو نداره 

من تاپیک زدم. تو آدم مثلا انسان قرار هرچی به دهنت میاد بگی 

وقتی توی فضای عمومی تاپیک میزنهپس هر کس حق نظر دادن دارهمیتونه تاپیک نزنه تا کسی هم نظرش رو نگه

فقط یه حیون هست که اختیار دهن و شعور خودشو نداره 

من تاپیک زدم. تو آدم مثلا انسان قرار هرچی به دهنت میاد بگی 

فقط یه حیون هست که اختیار دهن و شعور خودشو نداره من تاپیک زدم. تو آدم مثلا انسان قرار هرچی به دهنت م ...

@niniyar  

فقط توهین میکنن

فقط یه حیون هست که اختیار دهن و شعور خودشو نداره من تاپیک زدم. تو آدم مثلا انسان قرار هرچی به دهنت م ...

@niniyar  

فقط توهین میکنن

@niniyar   خیلی توهین میکنن

@niniyar فقط توهین میکنن

اولش ایشون شروع کرده به چه حقی تاپیک منو متشنج کرده کلی توهین کرده فقط بخونید