2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35435 بازدید | 405 پست
چون از بس بی عرضه و تن پرور و خودشیفته ست مونده که فقط یکی خرجیش رو بده و شکش رو سیر کنهوگرنه خودش ب ...

ای بابا کمتر حرص بخور به خدا سکنه میکنی ها یه آدم مجازی ارزش نداره آنقدر براش حرص بخوری 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چی باعث میشه با همجنس خودت انقدر تند و تلخ حرف بزنی..یکی مثل شما آشپزی دوس داره..یکی مثه ایشون دوس ن ...

تلخ و تند نیست

واقعیته

همش از تاپیکهای خودشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو غذاتو بپز بلکه با غذا بپختن پیش شوهرت عزیز باشی من نیازی ندارم با آشپزی و خونه داری خودمو به پیش ...

اخه بدبختی اینه عزیزم نیستی

عزیز بودی خیانت نمیدیدی بیچاره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
لذت میبرم به بچه هام و خونه ام میرسموگرنه خرس هم میخوابهخرس که حسودی ندارهیه ادم بی عرضه ی بی دست و ...

اره بابا مشخص به خدا حسودی نمیکنی فقط کم کم داره صدای جر خوردنت هم میاد 😐

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ای بابا کمتر حرص بخور به خدا سکنه میکنی ها یه آدم مجازی ارزش نداره آنقدر براش حرص بخوری

ادم؟؟؟؟؟

کسی که به بچه ش غذا هم نمیده همش بچه ش خونه ی دیگرانه و میگه بچمو نمیخوام میگی ادم؟؟؟!!!!

یااااااعلییییییی

چخبرتونه بابااااا،،ولش کنین بنده خدارو،،خوب و بد زندگیش به ماچه آخهههه،،ای باباااا

اسی جان چرا اجازه میدی توهین کنن بهت،، بهتر نیست قفل کنی جانم.. 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
اخه بدبختی اینه عزیزم نیستیعزیز بودی خیانت نمیدیدی بیچاره

خیانت بابت غذا پختن نبود. بابت کمبود محبت ابراز نکردن علاقه بود 

حالا تو مطمئنی با ابن همه پخت و پز شوهرت بهت خیانت نمیکنه اون وقت بیشتر از من آتیش میگیری چون صدتو گذاشتی بازم خیانت دیدی 

واااای همه تاپیکات دعواست اخه مگه مجبوری یه کاری کنی اینهمه توهین بشنوی

هرچقدم بهت میگن کار خودتو میکنی

وقتی میگیم یه فعالیتی سرگرمی چیزی پیدا کن واسه همینه که انقد بحث الکی درست نکنی

اخه بدبختی اینه عزیزم نیستیعزیز بودی خیانت نمیدیدی بیچاره

خیانت حق هیچکس نیس...بعدشم خیانت ربطی به خوشکلی و کدبانویی و خوش اندامی و هیچی نداره..تو ببین تو تاریخ به کیا خیانت شده..از زیباترین سلبریتی ها تا پولدار ترین هاشون چه مرد چه زن...

فک نکنید هر کی بهش خیانت شده تقصیر خودش بوده

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

حالا من کاری ندارم استارتر چی گفته اصلا هم در جریان تاپیکش نیستم ولی واقعا اصلا درست نیست خیانت شوهرشو اینجوری به روش میارین

کسی چه میدونه چی در انتظارمونه؟واقعا نمی‌ترسین؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خیانت بابت غذا پختن نبود. بابت کمبود محبت ابراز نکردن علاقه بود حالا تو مطمئنی با ابن همه پخت و پز ش ...

من خیانت دیدم؟؟؟

از کجات دراوردی

زیاد خوابیدی خواب دیدی😂😂😂😂

ادم؟؟؟؟؟کسی که به بچه ش غذا هم نمیده همش بچه ش خونه ی دیگرانه و میگه بچمو نمیخوام میگی ادم؟؟؟!!!!

همین بچه هم روزی صدبار دور من میچرخه شاید باورتون نشه اما من از خودم راضی ام هیچ کاری نمیکنم اما همسرم و دخترم پدر مادرم خدا شاهده دورم میگردن ولش کن نیازی نیست برا تو خودمو ثابت کنم