2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35435 بازدید | 405 پست
همسرم بره بهتر از همسرم میاد تو زندگیم من کلا قدرت جذبم بالاست نگران نباش شما

زیاد میخوابی تا لنگ ظهر

خواب زیاد میبینی😂😂😂😂اره ریختن

واسه هنرت؟؟؟

واسه شغلت؟؟؟؟

واسه زرنگیت؟؟؟؟

واسه خونه داریت؟؟؟؟

واسه مهر و محبتت؟؟؟؟

واسه خودشیفتگی و اعتماد بنفس کاذبت😂😂😂😂😂برو بخواب

زوده از خواب پاشدی

توو خواب گیرت میاد😂😂😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم تو زندگیت خیلی خوشبخت باشیمن با بدبختی شما قطعا ناراحت میشمو از خوشبختیتون خوشحالاما تاپیکه ...

هرکس با تاپیک های من مشکل داره وارد نشه خدا بهتون عقل و اختیار و شعور داره من چاقو زیر گلوتون گذاشتم بیاید تو تاپیک من ؟!!!!

ت

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اگر این توانایی زو داشتی بعد خیانتش ادامه نمیدادی🧐

ادامه دادم به خاطره تمام خوبی های دیکه که داره و دخترم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
زیاد میخوابی تا لنگ ظهرخواب زیاد میبینی😂😂😂😂اره ریختنواسه هنرت؟؟؟واسه شغلت؟؟؟؟واسه زرنگیت؟؟؟؟واسه ...

اخی مجبوری ۷ صبح بیدار بشی به کلفتی کردن که تخمل دیدن خواب یک نفر دیگه هم نداری 😅  حرص نخور عزیزم خدا بالاخره به تو هم نگاه میکنه 

ببین همسر من همین که پای سفره باهاش غذا میخورم از من‌تشکر میکنه به خاطره وجودم من نیازی به آشپزی ندا ...

اونی که برای همسر و بچه هاش غذا میپزه کلفت نیست

ملکه هم که باشی

شاهزاده ام که باشی 

هر کسی که باشی وظیفه ای داری

چون غذا میپزم دلیل نمیشه بوی بد بدم

اتفاقا همیشه هم غذای لذیذ برای خانوادم میپزم

هم ظاهرم اراسته ست و همیشه توی خونه عطر میزنم و ارایش میکنم

کاری کردم همسرم و بچه هام به سرم قسم میخورم

نه اینکه تا لنگ ظهر بخوابم بوی گند عرقم همه جارو بگیره😂😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اخی مجبوری ۷ صبح بیدار بشی به کلفتی کردن که تخمل دیدن خواب یک نفر دیگه هم نداری 😅 حرص نخور عزیزم خ ...

لذت میبرم به بچه هام و خونه ام میرسم

وگرنه خرس هم میخوابه

خرس که حسودی نداره

یه ادم بی عرضه ی بی دست و پایی که هیچ کار و هنر و شغلی نداری

جالبه به تن پروری و تنبلی و بی عرضگیت افتخارم میکنی😂😂😂😂😂😂😂😂

چقدر بی ادبانه حرف میزنیخب جانم شما با این همه پرنسسی زندکی کردنت مورد خیانت واقع شدی که!!!!!!!اگر ز ...

من بی ادبی حرف ردم یا تو که نشستی داری با اون زنه پشت من حرف میزنید صدتا توهین کرد یه حرف زدم شد بی ادبی 

میکن ادب رو از کی آموختی از بی ادبان

اگر این توانایی زو داشتی بعد خیانتش ادامه نمیدادی🧐

چون از بس بی عرضه و تن پرور و خودشیفته ست 

مونده که فقط یکی خرجیش رو بده و شکش رو سیر کنه

وگرنه خودش بهتر از هر کس میدونه با همچین ادم بی عرضه و تنبلی هیچکس زندگی نمیکنه

لذت میبرم به بچه هام و خونه ام میرسموگرنه خرس هم میخوابهخرس که حسودی ندارهیه ادم بی عرضه ی بی دست و ...

چی باعث میشه با همجنس خودت انقدر تند و تلخ حرف بزنی..

یکی مثل شما آشپزی دوس داره

..یکی مثه ایشون دوس نداره.. همسرشم با غذا خریدن و هزینش مشکل نداره.. چرا دعوا دارید

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

اینکه بعد از طهرش ساندویچ خورده بودمم بی تاثیر نبود دخترمم خونه عمه اش بود فقط همسرم هست که گفتم یه ...

منم همین طورم.البته من حوصله ندارم.شهر غریبم افسردگی دارم.و هیچ انگیزه ای واسه کدبانو بودن ندارم

اونی که برای همسر و بچه هاش غذا میپزه کلفت نیستملکه هم که باشیشاهزاده ام که باشی هر کسی که باشی وظیف ...

برو غذاتو بپز بلکه با غذا بپختن پیش شوهرت عزیز باشی من نیازی ندارم با آشپزی و خونه داری خودمو به پیش کسی عزیز کنم و ثابت ده ساله همین بودم بقیه اش همین هست