2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35447 بازدید | 405 پست
بنده خدا مشکلات روحیش رو اینطوری میخواد مرهم بذاره حالا خوبه اینجوری حالش خوب میشه

اونجا قفل بود اومدی اینجا خودتو خالی کنی 

والا اگر ذره ای مشکل داشته باشم تو بیشتر مشکل داری پلاسی تو تاپیک های من برا کوبندم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دین و قانون هم این اجازه رو به مرد میده که صیغه کنهشما قانوناااا باید جایی زندگی کنید که همسرتون میگ ...

😅😅 تموم شد خالی شدی عزبزم ؟؟؟ اگر هنوزم خالی نشدی من هستم بگو 😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
قشنگ گفتی⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩🌺🌺

ممنون عزیزم

اخه میگه قانونا میتونم غذا نپزم و بابت شیری که به بچم میدم پول بگیرم

یعنی حیوون هم دید این خانوم رو نسبت به همسر و مخصوصاااا به فرزندش نداره و بی قید و شرط به بچه ش رسیدگی و محبت میکنه

اگر بحث قانون باشه که کلا قانون به نفع مردهاست و رسما زنها حق هیچیییی رو ندارن

حتی همسر ایشون میتونه قانونا موبایل ایشون رو بگیره و اجازه ی استفاده از موبایل و اینترنت و فضای مجازی رو نده

تا ایشون بشینه سر خونه زندگیش به همسر و بچه هاش برسه

نه اینکه کمبود و عقده و نداشته ها و ارروهاش رو اینجا به رخ بقیه بکشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
بنده خدا اینجوری هم حالش خوب نمیشهتنها راهی که داره از کم توجهی و بی مهری ، اینه که اینجا عقده گشایی ...

اخ که بوی سوختنت داره تا اینجا هم میاد خوب تونستم امثال تورو با تاپیک هام بسوزونم 

ولی اکر با تصور اینکه من تو زندگیم به آدم بدبختم‌ دلت آروم میشه خب همین جوری فکر کن عزیزم 😘

اونجا قفل بود اومدی اینجا خودتو خالی کنی والا اگر ذره ای مشکل داشته باشم تو بیشتر مشکل داری پلاسی تو ...

تو انقدر داغوووونی که خبر نداری

نیازی به کوبوندنت نیست

خودت خود زنی میکنی با این تاپیکهات

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
😅😅 تموم شد خالی شدی عزبزم ؟؟؟ اگر هنوزم خالی نشدی من هستم بگو 😅

من نیازی یه خالی شدن ندارم

بشین اینجا عقده گشایی کن

ناخن کاشتن و رنگ مو انقدررررر برات بزرگه که اینجا تاپیک میزنی😂😂😂😂😂

دو روز دیگه که همسر و دخترت ولت کردن رفتن سراغ زندگیشون ، بیا بشین زار بزن

دیدم که میگم

ممنون عزیزماخه میگه قانونا میتونم غذا نپزم و بابت شیری که به بچم میدم پول بگیرمیعنی حیوون هم دید این ...

ببین همسر من همین که پای سفره باهاش غذا میخورم از من‌تشکر میکنه به خاطره وجودم من نیازی به آشپزی ندارم وقتی همسرم همین طوری منو می‌خواد یکبارم آشپزی کنم صدبار تشکر میکنه ازم مثل تو کلفت نبستم همش پای گاز باشم بوی گند غذا و پیاز داغ بدم در آخر شوهره نگاتم نکنه من همین طوری همسرم با وجود کم کاری ها جونش هم میده برام کاش می‌شد فیلم بگیرم براتون بفرستم از زندگیم 

اخ که بوی سوختنت داره تا اینجا هم میاد خوب تونستم امثال تورو با تاپیک هام بسوزونم ولی اکر با تصور ای ...

امیدوارم تو زندگیت خیلی خوشبخت باشی

من با بدبختی شما قطعا ناراحت میشم

و از خوشبختیتون خوشحال

اما تاپیکهای شما یک فخر فروشی و یک نگاه از بالا به پایین به همه القا میکنه که باعث میشه شخصیتتون در نظر همه بد به نظر بیاد

⁦♥️⁩

من نیازی یه خالی شدن ندارمبشین اینجا عقده گشایی کنناخن کاشتن و رنگ مو انقدررررر برات بزرگه که اینجا ...

همسرم بره بهتر از همسرم میاد تو زندگیم من کلا قدرت جذبم بالاست نگران نباش شما 

اخ که بوی سوختنت داره تا اینجا هم میاد خوب تونستم امثال تورو با تاپیک هام بسوزونم ولی اکر با تصور ای ...

سوختن؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂

انقدر زندگی اروم و بی دغده ای دارم که تاپیک نزدم تاحالا

انقدر از طرف شوهرم و بچه هام و خانوادم محبتت میبینم که نیام اینجا جلب توجه و مهرطلبی و عقده گشایی کنم

اگه زندگی منو بفهمی که یه لحظه هم زنده نمیمونی طقلک

بشین تاپیک ناخن و شام و رنگ مو بزن😂😂😂😂

من نیازی یه خالی شدن ندارمبشین اینجا عقده گشایی کنناخن کاشتن و رنگ مو انقدررررر برات بزرگه که اینجا ...

وقتی آنقدر حرص میخورید بیشتر تحریک میشم اینجا از روز مرگی هام بکم دقتون بدم 😅😅

ببین همسر من همین که پای سفره باهاش غذا میخورم از من‌تشکر میکنه به خاطره وجودم من نیازی به آشپزی ندا ...

چقدر بی ادبانه حرف میزنی

خب جانم شما با این همه پرنسسی زندکی کردنت مورد خیانت واقع شدی که!!!!!!!

اگر زندگی اشخصاص مثل ما که برای خانواده پخت و پز میکنیم کلفتیه شما همون پرنسس باش

⁦♥️⁩