2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35447 بازدید | 405 پست
کاره خوبو تو می‌کنی هیچ مردی ارزش فداکاری نداره ..من ی عمر پختم داد خورد .آخرشم به جای دستت درد نکنه ...

عزبزم از پیامت هم ناراحت شدم هم خوشحال شدم و انرژی گرفتم 

کاش همسرت قدرتو بدونه اما منم موافقم برا مردا نباید از خودگذشتگی خیلی کرد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزبزم از پیامت هم ناراحت شدم هم خوشحال شدم و انرژی گرفتم کاش همسرت قدرتو بدونه اما منم موافقم برا مر ...

هیچوقت از این روتینی که داری دست نکش .چون آخرش میشی مثل من .من انقد فداکاری کردم .پول بهش دادم طلا بهش دادم .آخرشم میگه میخواستی انجام ندی..ب زنا و حرفا چی اینجام توجه نکن 

هیچی..

هیچوقت از این روتینی که داری دست نکش .چون آخرش میشی مثل من .من انقد فداکاری کردم .پول بهش دادم طلا ب ...

درست میگی عزبزم البته منم از طرف همسرم زخم بزرگی خوردم اما اعتقادم همون هست که گفتم نباید فداکاری کرد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
میدونم چ عذابی بهت داده ..عذابی که هیچ زنی تحمل نمیکنه .تو خیلی صبوری .

ممنونم 💕

اولش تعجب کردم از اینکه یه مرد از خوردن عدسی ذوق کنه ولی بعدشو ک خوندم متوجه شدم که اونقدر چیز نمیپز ...

😄😄 درکل نون پنیرم بذارم حرفی نمیزنه 

ببخشید که اینو میگم ولی کاش بجای اینکه تاپیک بزنید در مورد روابط دختر و شوهرتون بگید یکم در مورد روابط خودتون با دخترتون هم فکر می‌کردید . زندگی انقد برای دخترتون سرده که اصلا وقت زیادی با شما نمیگذرونه انقدر شمارو در حال خواب و دراز کش میبینه که نقاشی هم کشیده شمارو همون جور نشون داده . یه غذا برای بچه ت درست نمیکنی . میگی حوصله ی بچه هم ندارم پس چه دلیلی داشت این بچه رو به دنیا بیاری . انگاری بچه برای مامانت آوردی که همیشه ی خدا پیش مامانته . اینکه آدم به خودش برسه خوبه . اینکه خودتو دوست داشته باشی و بعضی وقتا به خودت استراحت بدی خوبه نه اینکه کل زندگی در حال استراحت باشی. بخدا نه حسادت میکنم نه عقده ایم نه چیزی .  چون این سبک زندگی شما حسادت نداره که هیچ حتی دلسوزی هم داره . بعد میگی چرا شوهرم زودتر نمیاد خونه ؟ بیاد خونه چیکار کنه ؟ بیاد که باهم بخوابید . نه غذایی نه دلگرمی نه محبتی . بدبخت انتظار یه محبت و رو خوش ازت دارن میگی مهر طلبن. خب بعضیا مثل شوهر و دخترت مهر طلب هستن بعضی هم مثل شما پول طلب هستن . وقتی اون طلب تورو میده تو هم باید طلبش رو بدی .....تمام.

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
خب الان فقط خواستی از خورد و خوراکت بهمون بگی و تهشم بگی به کسی مربوط نیست؟😐

این کلا خوددرگیری مزمن داره 

جدیش نگیرین 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
دلیلم فان بود از لحن نوشتاریم مشخص نبود ؟؟درضمن زن وظیفه ای نداره حتماتو خونه کاری انجام بده واگر ...

دین و قانون هم این اجازه رو به مرد میده که صیغه کنه

شما قانوناااا باید جایی زندگی کنید که همسرتون میگه

قانونا همون چیزی رو میخورید که همسرتون جلوتون میزاره

قاااانونا حق اعتراض ندارید

شما یک ادم به شدت خودشیفته و به شدت ادم سمی هستید

یکی از تاپیکها گفتید همسرم یک روز کار نکنه ، باهاش زندگی نمیکنم

همه جا گفتید وظیفشه خرجم کنه

در حالی که خودتون نه وظیفه ی مادریتون رو انجام میدید نه وظیفه ی همسریتون

شما حتی یه غذای گرم برای دختر و فرزندتون تهیه نمیکنید

نه سر کار میرید

نه کار خونه انجام میدید

یک انسان بی عرضه و بی دست و پا و به شدت اعتماد به نفس کاذب هستی

شما نه با دخترتون رابطه ی درست و عاطفی داری

نه با همسرت

کلا به عنوان یک انسان اصلا زندگی بلد نیستی

یک خودشیفته ی به تمام معنایی که همسرت مثل غلام حله به گوش باید در خدمتت باشه

شما هم تنها کاری که بلدی و در توانت هست اینه که بیای اینجا عقده گشایی کنی

از بس توی زندگیت هیچکس دوستت نداره و کنار گذاشتنت ، اینجا به دنبال جلب توجه میگردی و عقده گشایی میکنی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
بنده خدا مشکلات روحیش رو اینطوری میخواد مرهم بذاره حالا خوبه اینجوری حالش خوب میشه

بنده خدا اینجوری هم حالش خوب نمیشه

تنها راهی که داره از کم توجهی و بی مهری ، اینه که اینجا عقده گشایی کنه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی