2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35447 بازدید | 405 پست
عزیزم من نیازی به راهکار ندارم مگه گفتم ناراضی ام که بخوای راهکار بدی من نمیفهمم از یه طرف میاید میگ ...

پس دلیلتون برای تاپیک زدن چی بود چه هدفی داشتی گلم ؟ 

ولی اینو بهتون بگم که تو کامنت بالاتر گفتید کلفت نیستم! خانوم شما وقتی شاغل هستی وظیفت نیست کارخونه و آشپزی هم بکنی ولی وقتی شاغل نیستی راستش وظیفت هست که کارارو انجام بدی همسرتون وظیفشه شمارو مالی تامین کنه و شما هم وظیفت هست خونه رو گرم نگه داری براش

واقعا خیلی به دور از ادب هستش که برای خانوم خونه دار ک سخت ترین شغل رو داره از کلمه کلفت استفاده کنی 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

پس دلیلتون برای تاپیک زدن چی بود چه هدفی داشتی گلم ؟ ولی اینو بهتون بگم که تو کامنت بالاتر گفتید کلف ...

دلیلم فان بود از لحن نوشتاریم مشخص نبود ؟؟

درضمن زن وظیفه ای نداره حتماتو خونه  کاری انجام بده  واگر کاری میکنه اون لطفش هست اما مرد وظیفه ی تامین معاش خانواده اش رو داره حتی من جایی شنیدم خانم برا دادن شیر یا انجام کارای خونه میتونه پول بگیره از همسرش راست و دروغش رو نمی‌دونم دیگه  

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام،

اتفاقی تاپیکت رو دیدم...

دانشمندا کشف کردن یه بخشی توی مغز وجود داره که اگه کارایی رو که دوس نداری، مداوم انجام بدی، اون بخش توی مغز بزرگتر میشه...

و اون بخش مسئول لذت بردن از زندگیه...

خودت رو مجبور کن، غذا تو خونه درست کنی،

بوی غذا تو خونه به اعضای خونه دلگرمی میده...

نه عزبزم منو ببین امیدوار شو

شما رو میشناسم با توجه به مشکلاتی که در مورد همسر و دخترت داشتی سعی کن فضای خونه رو گرم کنی

به نظرم آشپزی و باهم غذا خوردن  برای ایجاد یه محیط گرم و صمیمی خیلی موثره

به خودت بیا و یه دکتر برو 

شاید کم خونی داری که اینقدر سستی

دلیلم فان بود از لحن نوشتاریم مشخص نبود ؟؟درضمن زن وظیفه ای نداره حتماتو خونه کاری انجام بده واگر ...

صحبت شما درسته ولی همه چیز توی خونه با قانون و پول پیش نمیره

با عشق و همدلی پیش میره

شما رو میشناسم با توجه به مشکلاتی که در مورد همسر و دخترت داشتی سعی کن فضای خونه رو گرم کنیبه نظرم آ ...

عزبزم من مشکلی ندارم کلا شخصیتم همین هست از اول بچگی هم همین بودم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دلیلم فان بود از لحن نوشتاریم مشخص نبود ؟؟درضمن زن وظیفه ای نداره حتماتو خونه کاری انجام بده واگر ...

نمی‌دونم چی بگم راستش خیلی بده ک یک طرفه فکر کنیم  خب آقایون باید آرامش داشته باشن و خانوم ها هم باید داشته باشن حالا به قول شما هرکسی یجوری ححالش خوبه حتما شماهم اینجوری بهتری دیگه انشالله همیشه زندگی بر وقف مرادتون باشه

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

مرسی اسی مونده بودم شام چی درست کنم تاپیکتو خوندم عدسی میذارم 🤌😄

عههه نوش جامد😄❤️

اسی دمپخت خیلی راحته من وقتی حوصله آشپزی ندارم دمپخت میپزم غذای سالمی هم هستانواع مختلف هم داره دمپخ ...

اتفاقا پختم ار اون برنج زردا هم خوشمزه هست هم راحت