2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35447 بازدید | 405 پست
منم مثل شما حوصله آشپزی ندارم 😅🤣

خوشحالم یکی مثل من هست خب چیکار میکنی غذارو ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مثلا تو اگر ۲۰۰گرم طلا بخری اونم کم کم مثلا الان رو گرمی حالا بگو ۷ میلیون شما دقیقا یک میلیارد و ۴۰ ...

درست میکی عزیزم بسیار هم خانم اقتصادی و دانایی هستی 

واینکه لطف داری به من 💕❤️😘

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

استارتر ِ گل ، چه متین و محترم جواب کامنت های مخالف رو دادید،چندتایی خوندم ، راستش اینجا این واکنش و ...

ممنونم عزیزم لطف دارید گلم 🌹❤️

زنی که آشپزی نمیکنه تنبله؟ و مردی که آشپزی نمیکنه طبیعیه؟ عجیبه. مگه آشپزی مختص زنهاست؟

دیکه تو کشور ما اینطور جا افتاده 

خیلی وقته آشپزی نکردم ولی اصلاً از این بابت احساس تنبلی نمی‌کنم و برام مهم نیست چون دارم کارهای خیلی مهم‌تری انجام میدم

نمیدونم چرا بعضی‌ها میخوان بخاطر آشپزی کردن یا نکردن به خودشون یا دیگران حس ناکافی بودن بدن

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

آفرین چه خانوم بی انگیزه و بی برنامه و بی سلیقه ای😐👏🏻

حالا بی انگیزه و بی برنامه یه چیزی اما سلیقه منو از کجا دیدی ؟؟؟!!! 

اونایی که با انگیزه و با برنامه بودن کجای این دنیارو گرفتن که منم بی هدف نتونستم بگیرم حداقل اینکه به من چشم کلفت خونه نگاه نمیکنن ازم توقعی هم ندارن وقتی هم‌کاری کنم حسابی زحمتم به چشم میاد اینو تو‌ زندگی قشنگ دیدم 

دیکه تو کشور ما اینطور جا افتاده

متاسفانه تو آمریکاشم همینه ولی شاید کمتر. امیدوارم این فرهنگ غلط ریشه کن شه.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

خیلی وقته آشپزی نکردم ولی اصلاً از این بابت احساس تنبلی نمی‌کنم و برام مهم نیست چون دارم کارهای خیلی ...

عالی گفتید عزیزم. من هرروز آشپزی میکنم اما واقعا ناراحت میشم که به زنها بابت آشپزی فشار بیارن، یا زنها فکر کنن که تنبل هستن. مردها نیمرو هم نمیپزن اما کسی اونا رو تنبل نمیدونه متاسفانه. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

خیلی وقته آشپزی نکردم ولی اصلاً از این بابت احساس تنبلی نمی‌کنم و برام مهم نیست چون دارم کارهای خیلی ...

دقیقا شاید بیشتر تعجبش برا این باشه که من شاغل نیستم توقع دارن کسی که شاغل نیست مدام‌ بشوره بسابه و بپزه

مطمعنی گرمی ۳۰ ک دبگه کسی زنده نیست از نداری

بله اتفاقا وقتی گرمی فقط ۹۷ هزارتومن بود شخصی گف ب گرمی ۷ میلیونم میرسه همه خندشا کردن و گفتن تاآنوقت ما زنده نیستیم

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...