2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آغا یه بار میخواستم برم یه رستوران از این آقایان و چس کلاسا هست خلاصه ما بهترین استایل زدیم و وی فکر میکزد ملکه ی الیزابت هست خلاصه از ماشین پیاده شدم خوش خرم که واییی الان همه دارن منو نگاه میکنم اوه مای گاددد خلاصه احساس غرور میکردم با یه نگاه خیلی سرد یه دفعه دیدم قدم یه ۲۰ سانتی کوتاه شد و دنیامقابل چشمانم سیاه شد 

نگو پام رفته تو یه چاله پر از کثافتتتتتتت اصلا نه به رستوران نه به این چاله خلاصه همون فرمون برگشتم و وی دیگر پایش را آنجا نذاشت

یه بار دیگه هم تو عروسی نشسته بودم خیلی احساس شاخ بودن میکردم و اینکه اوه مای گاد یه دفعه عیلم بردار با دوربینش اومد نزدیک من هم مثلا دوربین رو نمیبینم و اصلا برام مهم نیست و عشوه خرکي یه دفعه یکی از بچه های خر فامیل برف شادی تو صورتم خالی کرد من از کاخ رویاهام سقوط کردم فحش کشش کردم فیلم بردار هم دید اینطوریه آرام صحنه رو ترک کرد ولی تو فیلم هم افتاد هی خدا