2777
2789
عنوان

چاق شدن

136 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.من قدم ۱۷۲ تا و وزنم ۵۰ تاست.هزار جور راه رو امتحان کردم ک یکم تو پر تر بشم.از دکتر تغذیه بگیر تا باشگاه رفتن یا هروز سیب زمینی اب پز خوردن.نشد ک نشد.تا دکتر میرفتم به زور دارو ها یکم اشتها میگرفتم و غذاها برام لذیذتر بود اما یکم درمانش گرون بود برام و نتونستم ادامش بدم و باز وزنم برگشت رو ۵۰ تا.ی تاپیک بود خوندم نوشته بود هروز صبح ناشتا گزنه و شنبلیله دم کن بخور چاق میشی اما حالم بد میشد و بالا میاوردم همه رو و نشد این راه رو هم امتحان کنم

توروخدا هی نگید خوبه لاغری.نمیدونید لاغر بودن چقدر اعتماد بنفس ادمو میگیره.پوستمم ب شدت سبزه است و لبمم تیره

دیگه یک دفه اعتماد بنفسم ب اعماق چوخ رفته☹️ سینه ک اصلا هیچی ندارم کویر لوووتههه🥴😔هر چی میپوشم بهم زااار میزنهههه.کاش حدقل قدم یکم کوتاه تر بود

تجربه خودم:

از ۳۹تا ۵۲ جینسینگ

۵۳تا ۵۵ بدنسازی

۵۶تا۷۰ کالری شماری

اللن راضی ترینم 

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه راجع به جینسینگ توضیح بدی پسرم ۱۱ سالشه میتونم براش بگیرم؟

نمیدونم راسشت برای پسرتون مناسبه یا نه

ولی خودم ۲ قوطی خوردم

عوارضش برام فقط گرمیش بود ک خیلی جوش زدم ک با خوردن شاه تره درستش کردم اما اشتهامو وحشتناک برد بالا

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

با سیب زمینی که آدم چاق نمیشه باید اگه اشتهات کمه ،همون وعده کمو غذای پر کالری انتخاب کنی ،وچیزهایی مثل سویا آجیلی ،بادوم همیشه تو جیبت داشته باشی ،سیب زمینی و تخم مرغ آبپز هم بعد وعده شام قبل خواب 

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......