2777
2789
عنوان

چاق شدن

136 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.من قدم ۱۷۲ تا و وزنم ۵۰ تاست.هزار جور راه رو امتحان کردم ک یکم تو پر تر بشم.از دکتر تغذیه بگیر تا باشگاه رفتن یا هروز سیب زمینی اب پز خوردن.نشد ک نشد.تا دکتر میرفتم به زور دارو ها یکم اشتها میگرفتم و غذاها برام لذیذتر بود اما یکم درمانش گرون بود برام و نتونستم ادامش بدم و باز وزنم برگشت رو ۵۰ تا.ی تاپیک بود خوندم نوشته بود هروز صبح ناشتا گزنه و شنبلیله دم کن بخور چاق میشی اما حالم بد میشد و بالا میاوردم همه رو و نشد این راه رو هم امتحان کنم

توروخدا هی نگید خوبه لاغری.نمیدونید لاغر بودن چقدر اعتماد بنفس ادمو میگیره.پوستمم ب شدت سبزه است و لبمم تیره

دیگه یک دفه اعتماد بنفسم ب اعماق چوخ رفته☹️ سینه ک اصلا هیچی ندارم کویر لوووتههه🥴😔هر چی میپوشم بهم زااار میزنهههه.کاش حدقل قدم یکم کوتاه تر بود

تجربه خودم:

از ۳۹تا ۵۲ جینسینگ

۵۳تا ۵۵ بدنسازی

۵۶تا۷۰ کالری شماری

اللن راضی ترینم 

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه راجع به جینسینگ توضیح بدی پسرم ۱۱ سالشه میتونم براش بگیرم؟

نمیدونم راسشت برای پسرتون مناسبه یا نه

ولی خودم ۲ قوطی خوردم

عوارضش برام فقط گرمیش بود ک خیلی جوش زدم ک با خوردن شاه تره درستش کردم اما اشتهامو وحشتناک برد بالا

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

با سیب زمینی که آدم چاق نمیشه باید اگه اشتهات کمه ،همون وعده کمو غذای پر کالری انتخاب کنی ،وچیزهایی مثل سویا آجیلی ،بادوم همیشه تو جیبت داشته باشی ،سیب زمینی و تخم مرغ آبپز هم بعد وعده شام قبل خواب 

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......