2777
2789
عنوان

وسواس

60 بازدید | 2 پست

سلام وقت بخیر من دانشجوی ترم ۶ پزشکیم از وقتی که از دانشگاه قبول شدم یه مشکل روحی پیدا کردم البته دوره کنکور هم داشتم ولی بعد دانشگاه بیشتر شد ترم اول با حجم زیادی از درسها روبه رو شدم و خیلی هم کمالگرا بودم همش میخواستم یه برنامه خوب بنویسم طبق اون پیش برم و همه مطالبو خوب یاد بگیرم ولی موفق نمیشدم یا برنامه رو مینوشتم نمیتونستم انجام بدم یا همش فکر میکردم درست در نمیخونم روزهام همینجوری میگذشت اخر ترم میشد و من هیچی طول ترم نمیخوندم تا الان که اواخر ترم ۶ هست و نزدیک امتحاناته و حتی پس فردا امتحان دارم همین وضعیتو دارم و اینکه تا میام درس میخونم همش حسرت گذشته رو میخورم که ای کاش زودتر شروع میکردم و طول ترم میخوندم هر کاری میکنم این حسرت از ذهنم پاک نمیشه و درسو ول میکنم حتی روزهایی که یه ساعت دیر پا میشم کل روز حسرت اون یه ساعتو دارم خیلی هم استرس دارم همش فکرای منفی دارم مثلا این درسو پاس نمیشم نمیتونم پزشک باسواد بشم باید زودتر شروع میکردم اگه زودتر شروع میکردم تا الان تموم شده بود و هزار جور فکرای این مدلی دیگه خسته شدم اصلا از زندگیم لذت نمیبرم میخوام بمیرم اگه راهکاری دارین ممنون میشم بگین

سلام درسای پزشکی چون سنگین ان معدل الفی ها از این روش استفاده میکن : اول _ چون حجم مطالب زیاده نمیرسن بخوان همشو بخونن چند روز قبل امتحان با دوستاشون هماهنگ میکنن اون میزان از مطالبی که خوندن و مسلط هستن که هیچی ! ولی اون قسمت از جزوه که هنوز نخوندن رو با دوستاشون پیش میبرن ! حالا چطوری؟ 

اینطوریه که اون دوستی که بخش هایی که تو نخوندی رو خونده به صورت خلاصه برات توضیحش میده و چون یه نفر داره به صورت اختصاصی برات توضیح میده مطالب به صورت مفید تر تو ذهنت میمونن  همین کار رو تو باید درمقابل برای دوستت انجام بدی 

اون بخشای که تو خوندی و اونا بلد نیستن رو باید براشون توضیح بدی 

مورد دوم اینکه وسط روز به مدت نیم ساعت بخواب و بعدش سریع پاشو ! حتی اگر خوابت میومد پاشو برو صورتت رو بشور بعدش تا اخر شب سر حالی چون همون میزان استراحت انرژی بهت میده 

بعدش اینکه اول جزوه های استاد و بعد نمونه سوالات امتحانی رو از ترم بالایی ها بگیر معمولا ازمونا تکراری ان 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷