2777
2789

سینی و کفشو چرب کن

بعدم خمیرتو بزار و ادامه مواد نوش جان هوس کردم

خمیرشو خودت درست کردب

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سینی و کفشو چرب کنبعدم خمیرتو بزار و ادامه مواد نوش جان هوس کردمخمیرشو خودت درست کردب

ن‌گلم خدم بلد نیستم خمیرش درس کنم از بیرون گرفتم . بعد یه سوال این نون پیتزا تاریخ انقضاش گذشته شوهرمم زیاد خریده بود😥 واسه برج ۱۰ 403 بود تاریخ انقضاش استفاده نکنم)؟

ن‌گلم خدم بلد نیستم خمیرش درس کنم از بیرون گرفتم . بعد یه سوال این نون پیتزا تاریخ انقضاش گذشته شوهر ...

نه دیگه خرابه نخورید

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ن‌گلم خدم بلد نیستم خمیرش درس کنم از بیرون گرفتم . بعد یه سوال این نون پیتزا تاریخ انقضاش گذشته شوهر ...

والا بو بکن ببین چجوریه 

بعضی مواد هستن با اینکه تاریخش میگذره ولی بازم تو مزه و طعمش تفاوتی ایجاد نمیشه 

از شکل و بو میتونید متومه بشید 

اگر ایراد داشت از نون باگت استفاده کنید به عنوان خمیر عالی و ترد میشه

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

والا بو بکن ببین چجوریه بعضی مواد هستن با اینکه تاریخش میگذره ولی بازم تو مزه و طعمش تفاوتی ایجاد نم ...

عکس فرستادم نونش کوچیکه ببین سسش بسه ک ریختم روش یا بازم بریزم

توی تستر که گذاشتی دماشو ۵۰ و خورده ای تنظیم کن و دو المنتشو روشن کن 

هر چندی بهش سر بزن ببین روش نسوزه