2777
2789
عنوان

من با این زندگی چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم بیماری دوشن داره خرج که میده اما من نمیتونم دیگه دوسش داشته باشم

عزیزم چقدر بد خیلی ناراحت شدم. ولی چاره ای جز ادامه دادن زندگی نداری، خیلی از مادرها بچه شون بیماری شدید داره ولی قوی هستن و پا به پای بچشون ادامه میدن، برا قوی تر شدن و بهتر شدن حاله روحیت هرروز 30 تا 45 دقیقه برو پیاده روی و سعی کن وقتی فکرهای منفی میاد سراغت با دلیل منطقی از خودت دورش کنی. فعلا قضیه شوهرت رو بیخیال شو عزیزم چون الان حال روحیت بد هست و نباید بدتر شه و درگیری با شوهرت حالت رو بدتر میکنه. آمپول بکمپلکس و  ب 12 ماهیانه بزن

دست هر کسی که لایکم میکنه بشکنه

مرسی عزیزم ممنونم چشن

💕 به نام خدا 💕
دعای ام داود در مفاتیح در اعمال نیمه ی رجب هست .ما اعمال رو نمیخوایم فقط هفت صفحه دعا هست .چون فقط اسماء هست روانخوانی این اسماء به مرور براتون عالی خواهد بود .
از صدق الله العظیم والذی شروع میشود .
روزی یک مرتبه تا چهل روز به یک لیوان بزرگ  میخوانید فوت میکنید ،یک سوم از آب رو همان روز در مایع جات سرد خودتون و همسر و فرزندانتون (اهل منزل)میخورید .
فقط در مایع جات سرد .(آب،،نوشابه،دلستر،شربت)
دو سوم مابقی آب رو در بطری های خالی جمع کنید .استفاده از این آب فصلی هست .۴۰ روزش رو که هر روز میخورید مابقی و که کنار میگذارید بعد از چهل روز به مدت پنجاه روز دیگه میل میکنید . منظور از فصل سه ماه ب سه ماه هست ن پاییز و زمستان .سه ماه به سه ماه در طول یکسال انجام بدید .
این باعث میشه زرّه آهنین بر تن کنید و هم  در مقابل حوادث و بلایا ایمن باشید .تصمیم های سهل و آسان و درست بگیرید .قضاوتهای درست .
باطل سحر های قوی .نطق گویای بسیاااار قوی و تفکرات بسیار عالی برای شما در بر خواهد داشت حتی کن فیکون شدن زندگی به خوبی به ید قدرت الهی خواهد بود .
نیت برای چله به این صورت هست 👇🏿👇🏿برای شروع میگید .
آغاز کردم ختم دعای ام داود را که هر فضیلتی در این دعا هست شامل حال خودتون اسم مادر ...فرزندانتون و نام مادرو اعضای خانوادهبه طور مثال (مرضیه بنت فاطمه یا احمد ابن فاطمه ) گردد . اسامی همسر و فرزندان رو به صورت مثالی که زدیم میبرید .انشاالله که اثرات نیک و فضیلت ختم این دعا شامل حال اسامی ذکر شده بشه .فضیلت ختم این دعا رو  واقعااا هیچ کس قادر به وصفش نیست.
یکبار روز اول میگید و یکبار روز اخر.
روز اخر به جای" آغاز کردم میفرمایید ختم کردم "
انشاالله براتون عالی خواهد بود و یکی از ثمره هاش این هست هر کسی در حبس باشد ،چه حبس فقر چه حبس بیگاری چه حبس بی فرهنگی و بی عقلی و بی پولی هر چه که هست خداوند نجاتش خواهد داد .الی کسانی که روح و جسم خودشون رو به شیطان فروختند .
حاجت روا باشید انشاالله

اعمال سوره توبه

اعمال سوره توبه اول میرید (در شب جمعه) حمام غسل توبه و مافی الذمه می کنید بعد میاید بیرون 2رکعت نماز مثل نماز صبح می خوانید  به نیت توبه بعد از نماز سوره توبه را یکسره بدون قطع کردن می خوانید این اعمال نیاز به زمان خاصی نداره هر زمانی که خواستید می تونید انجام بدید در پناه حق رستگار باشید.

ختم سوره هود

سوره هود روزی یک مرتبه تا40روز.(صبح تاظهر)

نیت برزبان جاری شود.

نیت یکبار روز اول برزبان جاری میشود یکبارهم رور آخر فقط روز آخر به جای آغاز درنیت میگین ختم کردم.

نیت:آغاز کردم ختم سوره هود را که هرفضیلتی دراین سوره هست شامل حال خودم (فلان بنت فلان)و(فلان ابن فلان)

گردد.خصوصاباطل سحر طلسم جادوهای تالوت و مالوت گبر ویهود و نصارا و مسلمان ازجان و مال طالع و سرنوشت (فلان بنت فلان)و(فلان ابن فلان) بحق الله.

ختم سوره سبا.

روزی یک مرتبه تاچهل روز خوانده شود.

نیت یکبارروز اول برزبان جاری شود یکبار روز آخر.

نیت:آغاز کردم ختم سوره سبارا ک هرفضیلتی دراین سوره هست شامل حال خودم (فلان بنت فلان)و (فلان ابن فلان) گردد خصوصآ باطل سحر طلسم جادوها از جان ومال طالع و سرنوشت و گشایش درتمامی امور و کار وزندگی (فلان بنت فلان) و(فلان ابن فلان)بحق الله.

روز آخر بجای آغاز در نیت بگین ختم کردم.

اگر به جهت جابجایی و فروش منزل یا ملک میخواهید  بعداز هر بار قراعت سوره سباء

سوره مومنون ایه 28و29 را سه بار قراعت کنید

اول ایه 28 فاذا استویت تا اخر ایه 29 مومنون

فَافْتَحْ بَيْنِي وَبَيْنَهُمْ فَتْحًا وَنَجِّنِي وَمَنْ مَعِيَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ ؛فَأَنْجَيْنَاهُ وَمَنْ مَعَهُ فِي الْفُلْكِ الْمَشْحُونِ

۱۱۸ و ۱۱۹ سوره شعراء

اینو بعد نمازهای بخون

حالت خوب میشه