2777
2789
عنوان

کنکوریا چخبر امروز چیکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیست سخت بود یا ریاضی؟

زیست یه پله بالاتر از پارسال

فیزیک یه پله بالاتر

شیمی هم سطح پارسال

ریاضی دو  سه پله بالاتر

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

ریاضی از پارسال سختتر بود صادقانه بگم😊

آره ولی من چون روی درصد 30 اینا حساب کزدم احتمالا به همون میرسم کسی که بالا میخواسته قطعا براش سخت بوده چون هر سال ریاصی داره بدتر مسشه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

پس خیلی سخت بوده

من مثل ۴۰۲ میدونمش.

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

دفترچه رو نگاه کردم خیلی سخت تر بود از سالای قبل😕🥲

خیلیییییی

کانال آقای بهمنی رو ببین 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

آره ولی من چون روی درصد 30 اینا حساب کزدم احتمالا به همون میرسم کسی که بالا میخواسته قطعا براش سخت ب ...

پارسال که خوب بود ریاضیش آسون بود

پارسال که خوب بود ریاضیش آسون بود

امروز کنکور داشتم 

کلا ریاصی 10 تا زدم همین انقدم میخواستم از قبل 

خیلییییییکانال آقای بهمنی رو ببین

وای سالای دیگه سنجش از مریخ نیاره سوالاتو صلوات

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

کراسینگ اورش ایده جدید بود و دام دارتر از پارسال<

آره مدل سوالا بیشتر مدنظرم بود 

و بطور کلی نمیگم سخت بوده یا راحت اینو اکثریت بچه های کنکوری باید بگن ولی شبیه بودن بهم 

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

امروز کنکور داشتم کلا ریاصی 10 تا زدم همین انقدم میخواستم از قبل

اگه همش درست باشه ( بعیده ) 

میشی ۳۳ درصد