2777
2789
عنوان

عدد صد بتا یعنی چند هفته

302 بازدید | 23 پست

من ۱۵ روز بعد اولین رابطم رفتم آزمایش خون دادم ۱۰۱‌بود 

تو رنج ازمایشگاه نوشته که 

PregnantSample:

3-7 day 5-50

1-2Week 10-472

2-3Week 90-4590

ماما و‌پزشک زنان هم‌گفتن ۱۰۱ یعنی دوسه هفته بعد رابطه

منم چون تنبلی تخمدان داشتم دوسه ماه نامرتب سیپترون کامپاند میخوردم یک ماه آخر نخوردم و عقد کردم‌بعدش 

تازه میخواستم برم دکتر زنان درمان اساسی شروع کنم که باردار شدم‌

از اولین جلسه سونو که یعنی ۲۶ روز بعد اولین رابطه ام رفتم. خانومه گفت حدود ۵ هفته ای قلب اینا نیس فقط ساک تشکیل شده اما هفته بعدش که رفتم قلبش میزد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ روز بعد از موعد ازمایش دادم بتام شده بود ۱۰۰۰۰

همون روز رفتم سونو ۴هفته و ۶ روز بودم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من ۳ روز بعد از موعد ازمایش دادم بتام شده بود ۱۰۰۰۰همون روز رفتم سونو ۴هفته و ۶ روز بودم

سلام عزیزم 

من امروز موعودمه اگه ازمایش بدم مشخص میشه بنظرت؟؟ 

چون علائم دارم ولی امروز بی بی چک زدم منفی بود

گر بگویم با خیالت تا کجاها رفته ام مردمان این زمانه سنگسارم می کنند...روی نبودت هم حسابی تازه وا کرده ام یاد تو می ارزد به بودنهای خیلیها🥲🍷🖤
تو ماهی ک نخوردی باردار شدی یا ماهایی ک نامنظم خوردی؟

عزیزم من دوماه نامرتب خوردم‌

ماه آخر کلا قطعش کردم نخوردم چون سرم شلوغ بود .دیگه نشدم‌ پیش خودم گفتم عادیه ممکنه دوسه هفته با تاخیر بشم بخاطر قطع کردن قرصه 

اما رفتم بتا دادم ۱۰۱ بود 

عزیزم من دوماه نامرتب خوردم‌ماه آخر کلا قطعش کردم نخوردم چون سرم شلوغ بود .دیگه نشدم‌ پیش خودم گفتم ...

تو اون دوماه ک نامرتب میخوردید نزدیکی داشتید بارداری اتفاق نیفتاد؟اخه میگن نامرتب بخوری اثر جلو گیری میره

سلام عزیزم من امروز موعودمه اگه ازمایش بدم مشخص میشه بنظرت؟؟ چون علائم دارم ولی امروز بی بی چک زدم م ...

سلام عزیزم انشالله که بارداری باشین

به نظرم دو سه روز دیگه هم صبر کن چون اگه لقاح دیر بوده باشه(باتوجه به اینکه بیبی چک هم منفی شده)احتمال داره بتارو پایین نشون بده واسه همین دوباره باید ازمایش بدین پس بذارین چند روز دیگه بدین بهتره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
تو اون دوماه ک نامرتب میخوردید نزدیکی داشتید بارداری اتفاق نیفتاد؟اخه میگن نامرتب بخوری اثر جلو گیری ...

نه عزیزم تازه ماه آخری که قطع کردم عقد کرده بودم 

بتا ۱۰۱ هم پایین نیست مگه؟

سلام عزیزم انشالله که بارداری باشینبه نظرم دو سه روز دیگه هم صبر کن چون اگه لقاح دیر بوده باشه(باتوج ...

باش جانم ممنون از اینکه جواب دادین💕🤗

گر بگویم با خیالت تا کجاها رفته ام مردمان این زمانه سنگسارم می کنند...روی نبودت هم حسابی تازه وا کرده ام یاد تو می ارزد به بودنهای خیلیها🥲🍷🖤
تبریک میگم عزیزم با این حساب عدد ۱۰۱ ‌. ۱۵ روز بعد اولین اقدام عادیه؟

مرسی عزیزم.البته من پسرم الان ۱۶ ماهشه

دکتر من اونموقعه میگفت بتا زمان لقاح رو مشخص میکنه یعنی برای من که اونقدر بتا بالا بوده یعنی لقاح خیلی زود شکل گرفته برای شما شاید دیرتر شکل گرفته برای همین پایین تره

باش جانم ممنون از اینکه جواب دادین💕🤗

خواهش میکنم عزیزم