2777
2789
عنوان

شوهرهمکارم

1211 بازدید | 80 پست

میدونم مقایسه کردن کار درستی نیست ولی ناخودآگاه مدام درحال مقایسه کردن همسرم هستم.

تومحل کار یه دوستی دارم که چندساله باهمیم.

وقتی از رفتارای همسرش میگه ناخودآگاه منم شروع میکنم به مقایسه.

وضع مالیشون نسبت به ما پایینتره.

همسرش یه پراید سفید داغوووون داره.با یه خونه اجاره ای کوچک تو یه کارخونه مسئول خرید وشبا رو اسنپ کار میکنه.

اونوقت توهرمناسبت یه جور خاص خانمش رو سوپرایز میکنه..هرروز میاد سر کار میگه ببین حمید این سبد گل رو خریده با ساعت برای سالگرد ازدواجمون..حمید بردم فلان رستوران یهو گارسون با کیک اومد برای روز زن سوپرایز کرد..

اون روز اومدسرکار گفت دلم گرفته بود رفتم خونه تا دید ناراحتم یه بلیط مشهد برام گرفت اومدم  مرخصی بگیرم فردابرم.

اون روز سرکار پریود شد زنگ زد همسرش که برام نوار بهداشتی بیار همسرش هم با یه بسته نوار بهداشتی ویه هدیه اومد سرکارگفت میدونم الان اذیتی گفتم برات هدیه بگیرم...

فلان مانتو رو خوشم اومد رفتم بگیرم آقا حمید خوشش اومد دوتا رنگش رو گرفت برام.. 

مهمان داشتیم خسته بودم فقط یه نوع تونستم درست کنم آقا حمید رفت بیرون غذا گرفت.

میدونم مقایسه کردن کار اشتباهی ولی رفتارای همسرم مدام جلو چشم میاد اینکه چرا اینقدر خسیس بازی درمیاره..

امروز روز معلم همسرم فقط یه شاخه گل گرفت ..بهش گفتم من وقتی روز مهندس بود این همه برات هدیه گرفتم خب چی میشد توهم برای من یه هدیه کوچولو میگرفتی توکه توانش رو داری..

میگه من حالم خوب نبود خیلی خسته بودم.. 

همش بهانه های این مدلی..برای اینکه از زیرش دربره..

راستش مثل بچه ها شدم واصلا ازاین حال الانم خوشم نمیاد..ونمیدونم باید چطور حالم رو خوب کنم..بدون سرزنش ومسخره کردن کمکم کنید❤️

یاد آق حمید سریال ستایش افتادم آخرش قاتل از آب در اومد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

حق داری عزیزم ولی فقط خودت میتونی خودتو اروم کنی سعی کن به خوبی های شوهرت فکر کنی

و اینکه شما از ایرادات اون اقا خبر نداری و فقط همکارات در جریان خوبی ها و خوشی ها قرار میده

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😐

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

توی سریال ستایش حمید داشتیم؟؟🤔🤔

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ظاهر زندگی دیگران با باطن زندگی خودت مقایسه نکن. میدونم جمله ی کلیشه ای به نظر میاد ولی تو واقعا خبر از باطن زندگی اونا نداری. کسی که از همه نظر چشم و دل سیر باشه هیچوقت نمیاد یه بند آقا حمید آقا حمید بگه . اینو مطمئن باش 

راستش من اعتقاد شدیدی به ابن دارم مرد فقد پولدارش به درد میخورع ولی با حرفایی ک گفتی متوجه شدم پولدار خسیس بدتر از همشونه و هستن مردایی ک وسعشون کمترع ولی دستو دلبازترن سعی کن بهش فک نکنی دیگه اون بخت و پیشونیش بلندتر بودع بیخیال 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤