2777
2789
عنوان

استرولیا برای مهاجرت خوبه

119 بازدید | 17 پست

من اخرین جایی که بتونم برم ته تهش دهادمونه 

درکل حوصله م سر میره میشینم راجب کشورهای مختلف شهر های مختلف و دین های مختلف تو گوگل سرچ میکنم 

معمولا تو همه ی کشورها نژادپرستی هست مثلا تو خیلی از کشور ها ما بریم دیدشون به ما مثل الان خودمونه به افغان هاس

ولی استرولیا تقریبا بومی ندارع 

همه مهاجرن 

بخاطر همین هر کس مهاجرت کنه و اقامت بگیره دیگه استرولیایی محسوب میشع این طوری نیست که مردم اونجا به چشم مهاجر یا خارجی بهش نگاه کنن چون یا خودشون هم مهاجرن یا نسل های قبلشون 

اینش برام خیلی جالب بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرالیا رو شنیدم استرولیا نشنیدم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

*استرالیا

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

استرولیا رو نمیدونم ولی استرالیا بله😂بومی نداره کسی بره استرالیا دیگه بعد ده بیست سال میتونه بگه استرالیایی ام

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...