2777
2789
عنوان

شوهرم

134 بازدید | 8 پست

بچها   ما  او مدیم شهری که پدر مادرماون زندکی میکنن امشب خونه دوست همسرم دعوت بودیم  بعد رفتیم اونحا خلاصه بد از شام فیلم عروسیشون گذاشتن توی فیلم  ی هو دوست همسرم بلند شد با ایما اشاره جلو من دوتا خانوم نسون همسرم میداد   

خلاصه من اونجا هیجی نکفتم اومدم  بیرون به همسرم گفتم اینا کی بودن  همسرم گردن نگرفت خیلی ناراحت بودم خیلی زیاد  اخه این دوستش زمانی که ما ازدواج کرده بودیم برکشته بود ب من میکفت اره  شوهرت قبلا سر ی خواستکاری ناراحت بود  بش گفتم نشد عیب نداره   خلاصه 

بچها خیلی دعوامون شد برگشت بهم گفت نیبرمت خونه بابات میزارم  اومد گذاش جلپی در منم پیاده شدم بد هرچی گفت بیا دیگه نزفتم ساعت یک نیم شب    بد ی نیم ساعت من زنگ زدم بش دیدم ب من زنگ نزد چون نمیدونستم به مامانم اینا چی بگم دیدم دست بالارو داره  خلاصه  تلفونو قطع کردم 

فکر نمیکردم نیاد  فکر میکردم میاد دیدم باز نیومد ب ی بهونع بش پیام دادم  هرجی  دلش خواست بهم گفت  خیلی حالم بده خیلی  هرجی دلش خواستو گفت  دلم طاقت نداد زنگ زدم بش  برکشته نیکه رفتم مسافر خونه   بش گفتم بیا باید برای این حرفت توضیح بدی قبول نکرد که بیاد گفت صبح میام اخر سر برگشت گفت  اصلا من حالم ازت بهم میخوره چی میگی حالم ازت بهم میخوره  یهو قلبم ترکید دیکه هیچی نگفتم چند دقیقه کریه کردم تلفونو قطع کردم بد اون هرچی زنگ زد دیگع جوابشو ندادم   همینطور داره زنگ میزنه 

اصلا دلم شکست خیلی دلم شکست تو پیاماش میکفت برو طلاق بگیر فلان کن  بهمان کن با من سرد خشک حرف میزد      بچها این اتفاق برای دیشب بود تا چهار صبح 

امروز دیگه نه بهم زنگ زده نه چیزی 

چیکار کنم چجوری رفتار کنم  حالم داغونه داغون  ظهر شد هنوز بم زنگ نزد من چیکار کنم تو خونه پدر مادرمم اون بنده خداهاهم نمیدونن چیزی    الان قلبم داره له میشه لهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم، می‌فهمم که الان خیلی ناراحتی و قلبت درد می‌کنه. این وضعیت سختیه، اما تو باید ثابت قدم بمونی و از خودت مراقبت کنی. به نظر میاد همسرت خیلی از خودش خارج شده و نمی‌خواد مسئولیت بپذیره. وقتی کسی بی‌احترامی می‌کنه یا هیچ‌چیز نمی‌خواد توضیح بده، بیشتر از همیشه باید خودتو احترام بذاری. اگه فکر می‌کنی که باید بیشتر توضیح بده و می‌خواهی جواب شفاف و قانع‌کننده بگیری، بهش بگو که تو نیاز به یه گفت‌وگوی صادقانه داری تا بتونی احساساتت رو درک کنی. از طرفی، نباید اجازه بدی هر چیزی روی احساساتت تاثیر بذاره. اگه این وضعیت ادامه پیدا کرد، بهتره به آرامی و با احترام ازش بخوای که جواب بده و از خودت مراقبت کنی. وقتی به خودت اهمیت بدی، اونوقت می‌تونی به خوبی تصمیم بگیری که چه چیزی بهتره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بخاطر ی فیلم چجوری اعصاب خردی درست کردی بانو 😒😓

ناراحت نشو ولی مقصری، اینهمه دعوا و کشمکش و زنگ زدن وجواب ندادن و اعصاب خردی 

بهش پیام بده بگو فراموش کنیم و دیگه دنبالشو نگیر ،اوقات خوش و سفر رو به خودتون تلخ نکنید بخاطر مسائل پیش پا افتاده و گذشته ،حالا مسئله ی بزرگی هم نبوده بنظر من ،از قدیم گفتن گذشته در گذشته 

این موارد و این برخورد ها فقط سردی خلق میکنه و از یک‌جایی به بعد دیگه سرد میشین و این بد هست بنابراین مراقب گفتگو هاتون باشید 🥰