2777
2789
عنوان

یه غذای جدییییید😭😭😭😭

697 بازدید | 40 پست

خانوما شما غذا چی درست می کنید؟

من خسته شدم قیمه و قرمه و آبگوشت و چلو گوشت و ماکارانی و عدس پلو و کباب تابه و شامی و بقیه چیزای معمولیو درست کردم 

ماهی یه بارم لازانیا درست می کنم 

دلم یه غذای جدید می خواد

کی بلده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم خسته شدم😣

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ته چین مرغ انواع ساندویچ دلمه کوفته ...

شوهرم دلمه و کوفته دوست نداره 

کوکو هم دوست نداره 

اسنک درست می کنم 

دیگه چه ساندویچی؟

شما ته چین چطوری درست می کنی؟

من خونه هرکی خوردم بوی تخم مرغ میداد

من امشب سینه مرغ رو کوبیدم مثل شنیسل توش پنیر گودا ، ژامبون مرغ فلفل دلمه و ذرت ریختم و بعد رولش کردم و سوخاری کردم. خیلی خوشمزه شد. البته اگر باردارید و یا ژامبون نی خورید بدون اونم خوشمزه است

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
شوهرم دلمه و کوفته دوست نداره  کوکو هم دوست نداره  اسنک درست می کنم  دیگه چه ساندو ...

امان از دست این شوهرا...الان چند وقته یه استانبولی نخوردم...😭

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...

فردا مرغ تیکه شده رو تفت بده با پیاز خیلی زیاد توش زیره و زعفرون بریز و با پلو دم کن روشم زرشک و کشمش بریز

با ماست یا ترشی بخورین

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
کلم پلو شیرازی پلو اش جو سر گنگیشکی کتلت سبزی پلو

متاسفانه کلم پلو نمی خوره

آش جو درست می کنم چند وقت یه بار 

شیرازی پلو چیه؟

سبزی پلو هم فقط با ماهی یا تن ماهی می خوره چند وقت یه بار