2777
2789

گزارش کع اصلا نمیبینی 

تاپیک هم راجبش بزنیم 

خودمون تعلیق میشیم

چیکار کنیم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

@niniyar  حتی شک دارم اصلا نی نی یاری وجود داشته باشه اصلا پیگیری نمیکنید برای همینه هرکس هرجور دلش خواست حرف میزنه و توهین میکنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

@niniyar حتی شک دارم اصلا نی نی یاری وجود داشته باشه اصلا پیگیری نمیکنید برای همینه هرکس هرجور دلش ...

دقیقا 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar حتی شک دارم اصلا نی نی یاری وجود داشته باشه اصلا پیگیری نمیکنید برای همینه هرکس هرجور دلش ...

سلام

سایت خیلی تغییر کرده:

🟢 نی نی سایت قبل از یکی شدن حساب نی نی یارها

VS

🔴 نی نی سایت بعد از یکی شدن حساب نی نی یارها

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

دقیقا قبلا خیلی بهتر بود همیشه پاسخگو بودن

دقیقا الان فقط تبلیغ میزاره و الکی تعلیق میکنه 

دقیقا قبلا خیلی بهتر بود همیشه پاسخگو بودن

تنها چیزیکه تو این سایت مهمه تبلیغاته

خیلی وقته فهمیدم فعالیت تو این سایت یعنی از بین بردن ارزشمون 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

سلامسایت خیلی تغییر کرده:🟢 نی نی سایت قبل از یکی شدن حساب نی نی یارهاVS🔴 نی نی سایت بعد از یکی شدن ...

یکی نشده عزیزم

یع آدم بی مسئولیت گزاشتن.

سارا چرا یه سری از تعلیق مشکی در میان

که به بقیه توهین کنن

این خراب شده هم پیگیری نکنه

سلامسایت خیلی تغییر کرده:🟢 نی نی سایت قبل از یکی شدن حساب نی نی یارهاVS🔴 نی نی سایت بعد از یکی شدن ...

سلام عزیزم

دقیقا

نی نی یارای جدید اوردن فکر کنم که هیچی هم بارشون نیست 

یکی نشده عزیزمیع آدم بی مسئولیت گزاشتن.سارا چرا یه سری از تعلیق مشکی در میانکه به بقیه توهین کنناین ...

سلام

1️⃣ شاید اون طرف تعلیق یک رنگ دیگه شده.

2️⃣ شاید توی تماس با ما اصرار کرده بازش کنن.

🔵 چند وقت پیش niniyar بهم گفت کاربری یکی رو بسته بعد چند روز بعد دیدمش داشت می گفت رفتم تماس با ما برگردوند ❗️❗️❗️

⚠️ تماس با ما چند وقتی هست راحت باز می کنه ❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سآرا میشه شماره تماس بدی

سآرا میشه شماره تماس بدی

باید براشون پیام بذارین یک قسمتی داره.

🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو همون جا قسمتی داره پیام بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️ 

باید براشون پیام بذارین یک قسمتی داره.🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡اگر خواستین برگردین ...

مرسی گل