2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر شما حقوق بهتره یا علوم قضایی 

هم از نظر درآمدی هم سختی کار هم اینکه آزمون داره ؟مثل حقوق؟

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

عزیزم رشته حقوق خوبه؟ وکالت با حقوق چ فرقی داره؟ و اینکه اسونه؟ من می‌خوام برم میترسمو البته پیام نو ...

اره خوبه

اول حقوق میخونمی بعد ازمون وکلا میدی

با پزشکی برابری مبکنه

نه پیام نور خیر

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم:namersii

حقوق رشته هست وکالت شغل باید حقوق خوند تا وکیل شد

عزیزم من یه خواستگاری داشتم فارغ التحصیل دانشگاه علوم قضایی ان و الات دوساله رفتن سرکار قاضین خواستم بدونم شما رنج حقوقشونو میدونید ؟ 

و اینکه همسرانشون حتما باید چادری باشن ؟ 

شغلشون محدودیت خاصی داره ؟ 

عزیزم من یه خواستگاری داشتم فارغ التحصیل دانشگاه علوم قضایی ان و الات دوساله رفتن سرکار قاضین خواستم ...

حقوق 35شروع میشه تا 70.80

خیر نیاز نیست چادری باشید 

محدودیت خاصی خیر