2777
2789
عنوان

حس زنانه من

561 بازدید | 47 پست

بچه‌ها من با یه پسری نامزد کردم 

هر دو مذهبی هستیم، هردو محرم نامحرم رعایت میکنیم 

ولی دختر خاله‌ای دارن که از کوچیکی تو خونشون بزرگ شده چون ناپدریش میزنش در واقع خونه اینا براش یه جای امنه 

ازش پرسیدم و درمورد حساسیتم باهاش حرف زدم اونم گفت منو از همه بیشتر دوس داره و اگه میخواست اونو میگرفت 

ولی 

احساس میکنم حس خوبی بینشونه همش حسم بهم میگه آخرش با همین دختر می‌ره به من خیانت میکنه 

خدایا شکرت که هستی =)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز منفی بافی شروع شد. تو فک بد نکن هیچی نمیشه

میدونی مامانم اولین بار خیلی بد بهم گفت 

من دیگه گفتم اینا همش تو دست و پای همدیگه بودن و میخواستم رد کنم که گفت مامان آبرمون وسطه ولی اون حس حال به هم زن من عوض نشده

خدایا شکرت که هستی =)
آره فکر کنم حالا باید با این حسم چیکار کنم؟

مقابله 

هر موقع فکری اومد بگو نه اون خودش گفته منو دوست داره یعنی شما رو

اون مثل خواهرشه 

شما خودت هم با دخترخاله مهربون باش بگو بخند 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

میدونی مامانم اولین بار خیلی بد بهم گفت من دیگه گفتم اینا همش تو دست و پای همدیگه بودن و میخواستم رد ...

مگه چی گفت مادرت

مگه چی گفت مادرت

برگشت گفت مامان میخوام یه چیزی بهت بگم

گفت خاله و دختر خاله پسره وقتی خبر داماد شدنش رو شنیدن گریشو گن گرفته و دختره دستای شوهرمو گرفته گذاشته رو چشماش 

گفت مامان نمیخوام بترسونمت ولی باید جهاد کنی همچین دختر بی حیایی تو فامیلشون هست🤐

من دیگه گفتم چه خبره و اینا تو بغل همدیگه هستن 

با مامان پسره حرف زدم گفتم خوشم نمیاد

ولی تو ذهنم حک شده من دلم میخواست تک عروس باشم ولی اون دختره چون با پدر شوهرم خوبه همش دورش میپلکه با خانوادشون راحته حس میکنم اون عروسشونه حس میکنم هووویم

خدایا شکرت که هستی =)
برگشت گفت مامان میخوام یه چیزی بهت بگمگفت خاله و دختر خاله پسره وقتی خبر داماد شدنش رو شنیدن گریشو گ ...

شاید اون دختره هم حس خواهر برادری داره نسبت به پسرخاله اش مثل همه خواهرا که با برادرشون صمیمی هستن و موقع ازدواج دلشون میگیره 

تا جایی که میتونی اصلا در این مورد حرفی نزن که حس میکنی دخترخاله رو بیشتر دوست داره حس میکنی با اون ازدواج میکنه و اینا

مادرت از کجا متوجه این جریانا شده 

همسرت خواهر برادر نداره ؟

شاید اون دختره هم حس خواهر برادری داره نسبت به پسرخاله اش مثل همه خواهرا که با برادرشون صمیمی هستن و ...

دوتا خواهر داره 

مامان همسرم خاطره تعریف میکرده مامانم هم اومده برا من گفته

که فهمیدم اصلا اینکه دستشو گذاشته رو صورتش و اینا نبوده فقط یه سال نشسته کنارش کیک مالیده تو صورتش 

در کل نامزد من خیلی سر سنگینه ولی تو جو خانوادشون بگو بخند زیاده

خدایا شکرت که هستی =)