2821
2789
عنوان

بچم حرصم میده

51 بازدید | 23 پست

همش منو اذیت میکنه . نمیزاره ب کارام برسم . تو دست و پامه . هی غر میزنه . وسیله میشکنه . همش داره گریه میکنه سه سالشه . بیرون میبرم حرفمو گوش نمیکنه . دستمو نمیگیره . فرار میکنه یا منو تو خیابون میزنه . کف خیابون دراز میکشه گریه جیغ کنه . مث دیوونه ها اونور خیابون اسباب بازی فروشی یا پارکی ببینه یهویی میدوئه بره وسط خیابون ! کلافه ام همش باید دنبالش بدوام و مواظبش باشم . پادرد گرفتم . مشکل اعصاب گرفتم . از بچه دار شدن پشیمونم . همش میگم چم بود بچه دار شدم . ارامش ندارم . از صب تا شب درگیر این بچم . دیگه نمیتونم با خیال راحت یه ظهر بخوابم چون یهو جفت پا میپره تو شکمم یا شیرجه میزنه رو صورتم . زیر چشام کبود شده ب خاطر مشتش . دیشب یه کشیده محکم موقع خواب زد تو گوشم . دارم دیوونه میشم از دستش .منو ب غلط کردن انداخته

سخته ولی چ میشه کرد

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چه بچه ی عجیبی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بردمش پارک بعد سه ساعت خواستم برگردیم ولی مقاومت کرد نمیومد . منم دیدم شب شده بغلش کردم یهو شالمو از سرم کند موهامو کشید محکم مشت زد تو دهن و صورتم . چنگ میزد . جیغ و عربده میکشید ب زور کشان کشان تا ماشین بردمش انداختم رو صندلی . با سرش میکوبید ب پنجره خودزنی میکرد. دیگه توبه کردم پارک نبرمش

من نمیفهمم چرا پدر پادرای امروزی فاز روشن فکری برداشتن این حیونارو نمیزنن،دوبار فضولی کرد پرید تو خیابون الکی نق زدن مثل خر بزنش که قشنگ گریه کنه بار بعدی ترس بر میداره دیگه مثل بچه ادم رفتار میکنه

من نمیفهمم چرا پدر پادرای امروزی فاز روشن فکری برداشتن این حیونارو نمیزنن،دوبار فضولی کرد پرید تو خی ...

آره بابام خیلی منو میزد ، خوب خیلی شیطون بودم ، ولی الان هم دلم برا کتکاش تنگ شده

ya-zahra

بخدا جدی میگم، بعضی بچه هارو باید مثل خر زد تا یکم از حیوانات وحشی شبیه حیوانات اهلی بشن

منم پسرم خیلی خیلی زیاد شلوغ بود، الان 7 سالش هس کمی بهتر شده، متاسفانه منم میزدمش، درسته بعدا عذاب وجدان میگرفتم اما بعدش که باز شلوغ میکرد، می دیدم حق داشتم بزنمش