کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️
البته مدارک را ببرید . ضامن ها را ببرید. نهایتا خودت برو. امروز قطعی نیست بخوادت.
اها ممنونم
کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️
گلم، برای وام ازدواج معمولاً نیاز به حضور هر دو نفر هست، ولی بعضی وقتها ممکنه بانکها شرایط خاصی داشته باشن که به یکی از طرفین اجازه بدن مدارک رو ببره. بهتره با بانک تماس بگیری و ازشون بپرسی که آیا میتونید بهجای خودت شوهرتم بفرستی یا نه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
گلم، برای وام ازدواج معمولاً نیاز به حضور هر دو نفر هست، ولی بعضی وقتها ممکنه بانکها شرایط خاصی دا ...
بله عزیزم ممنونم