2777
2789

از اون روز که ولش کردم مثل روانیا شدم 

چون هرکاری کردم به دلم نشست و نتونستم دوسش داشته باشم بدم نیومد ازش اما میدونم که چقدر واقعی و از ته دل دوسم داشت 

حالا باید چکار کنم😭

از راه دور در ارتباط بودیم و از اول دوسش نداشتم اما اومد شهرمون و بدتر از چهره و همه چیش بدم اومد

در صورتی که محترم و بهترین آدمیه که دیدم

پولم نداره 

ولش کردم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بیایم چیکار کنیم

عذاب وجدانم بجاست؟

دوسش نداشتم به دلم نبود محترمانه بعد اولین دیدار تموم کردم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
الان چرا دوست داری بهش برگردی

دوست ندارم برگردم اینکه اونقد دوسم داشت واقعی اما اون آدمی که من میخاستم نبود میسوزونتم