2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 24 پست
بیشتر مراقب باش همین استرس هم باعث عقب افتادن بیشتر میشهمنفیه خیالت راحت بعداز ۳-۴دقیقه هاله افتادن ...

اره دقیقن اون یکی بی بی همینجوری منفی مونده این لامصب یکم هاله انداخته ک داغونم کرد 

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒
اورژانسی خودش به تنهایی بدنو به هم می‌ریزه باعث میشه پریود عقب بیفته

جدیی چرا من فک میکردم باعث میشع زودتر پری بیاد خودشم س تا هفتادوپنج درصد خوردم

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد رابطت اورژانسی خوردی؟خب پس چجوری میخوای حامله باشی؟! اون بی بی چکم بعد یساعت خط تبخیره که هاله میندازه

پشت من خدا بوده همیشه ...

اورژانسی خیلی عوارض داره سعی کن نخوری دیگه 

به احتمال خیلی زیاد باردار نیستی 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بعد رابطت اورژانسی خوردی؟خب پس چجوری میخوای حامله باشی؟! اون بی بی چکم بعد یساعت خط تبخیره که هاله م ...

خیر گلم تاجایی ک من میدونم منی داخل ریخته نشده فقط دو ب شک بودم ک شاید چند قطره همسرم متوجه نشده داخل ریخته شده الان یازده روزه عقب انداختم پنج روز پیش اورژانسی خوردم ک پری زودتر بیاد ک اونم الان فهمیدم دیرتر میتره ن زودتر

خیر گلم تاجایی ک من میدونم منی داخل ریخته نشده فقط دو ب شک بودم ک شاید چند قطره همسرم متوجه نشده داخ ...

اورژانسی خودش یه هفته تا ده روز پریودو عقب میندازه،منم عقدم رابطه ی بدون دخول داریم احساس کردم از رو کمرم سر خورد رفت پایین فرداش اورژانسی خوردم😑🤦🏻‍♀️

اورژانسی خودش یه هفته تا ده روز پریودو عقب میندازه،منم عقدم رابطه ی بدون دخول داریم احساس کردم از رو ...

من فقط نگران اینم ک نکنه با همون دو س قطره ای ک حس میکنم ریخته شده بگیره اح خیلی بده 

من فقط نگران اینم ک نکنه با همون دو س قطره ای ک حس میکنم ریخته شده بگیره اح خیلی بده

یه اورژانسی فرداش میخوردی دختر تو که شک داشتی،شما که رابطه کامل داری و بچه نمیخوای ک ا ندوم استفاده کن خیالتم راحت باشه

یه اورژانسی فرداش میخوردی دختر تو که شک داشتی،شما که رابطه کامل داری و بچه نمیخوای ک ا ندوم استفاده ...

همسرم مریضه مریض میگ بدم میاد هرسری تن و بدن من بدبخت رو میلرزونه فکرم فقط درگیر این بی بی چک بود ک اونم شکرخدا میگن منفیه هزاران مرتبه شکر دعا کن فقط حامله نباشم

همسرم مریضه مریض میگ بدم میاد هرسری تن و بدن من بدبخت رو میلرزونه فکرم فقط درگیر این بی بی چک بود ک ...

قرص جلوگیری بخور،اینکه هر دفعه استرسه فقط، وای خیلی بده میفهمم