2777
2789
عنوان

بی بی چک

139 بازدید | 24 پست

خانوما من الان یازده روزه عقب انداختم هفتم دوتا بی بی چک زدم جفتشم منفئ بود امروز هم گرفتم جفتشم باهم زدم ک منفی شد الان بعد یک ساعت یکیش همین جوری منفی مونده یکیش حالع انداخته ت روخدا تجربه دارین بگین ینی مثبته شرایط بچه ندارم دارم دق میکنم کلن هم داخل ریخته نشده تاجایی ک من میدونم البته

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒

نه اون هاله بعد یه ساعت قابل اعتماد نیس اگه همون لحظه هاله بیفته مثبته

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اون هاله بعد یه ساعت قابل اعتماد نیس اگه همون لحظه هاله بیفته مثبته

خپاخیرت بده ینی همون ک منفی مونده درسته ؟

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒
نه ولی دیگه ازینکارا نکن😆

دارم دق میکنم استرس کل وجودم رو گرفته

خپاخیرت بده ینی همون ک منفی مونده درسته ؟

اره به احتمال خیلی زیاد منفیه ولی اگه میتونی یه آزمایش بده

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

منفیه عزیزم بی بی تا ۵

دقیقه اعتبار داره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اره به احتمال خیلی زیاد منفیه ولی اگه میتونی یه آزمایش بده

میدونی از چی میسوزم از اینک مطمین بودم چیزی نیس ولی وقتی پریودیم عقب افتاد شک کردم شاید نفهمیده همسرم یکم داخل ریخته خودشم ک میگ نمیدونم فقط دعا کن باردار نباشم

میدونی از چی میسوزم از اینک مطمین بودم چیزی نیس ولی وقتی پریودیم عقب افتاد شک کردم شاید نفهمیده همسر ...

ایشالا که نیستی زعفرون غلیظ بخور زود پریود شی

ایشالا که نیستی زعفرون غلیظ بخور زود پریود شی

هرکوفتی بگی خوردم حتی اورژانسی ولی لامصب نمیاد ک نمیاد

هرکوفتی بگی خوردم حتی اورژانسی ولی لامصب نمیاد ک نمیاد

اورژانسی خودش به تنهایی بدنو به هم می‌ریزه باعث میشه پریود عقب بیفته