چرحرتحفنزت مدیر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 942 عنوان هرکی ژل لب زده بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 41 پست خانوما کیا ژل لب تزریق کردن خوبه چند وقت بد ترمیم کردین کیا برند اودری یا رووفیل تزریق کرده کدومش بهتره من شنیدم اودری ماندگاریش خیلی بالاتره درسته 1404/02/12 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چرحرتحفنزت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 942 من همین چند دقیقه پیش سومین ترمیمم بود بار اولیم رووفیل بار دوم و سوم اودری چند وقت یبار ترمیم میکنی؟
sogoli_baba عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4665 چند وقت یبار ترمیم میکنی؟ بار اول به دوم رو با فاصله ۳۰ روز دفعه سوم ۶ ماه بعددیگه لازم ندارم تا دم عید اونم اگه زیاد بخابه شایداگه اوکی باشه ایشالله بعد عید آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
چرحرتحفنزت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 942 بار اول به دوم رو با فاصله ۳۰ روز دفعه سوم ۶ ماه بعددیگه لازم ندارم تا دم عید اونم اگه زیاد بخابه شا ... دفعه اول چند سیسی زدی
چرحرتحفنزت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 942 بار اول به دوم رو با فاصله ۳۰ روز دفعه سوم ۶ ماه بعددیگه لازم ندارم تا دم عید اونم اگه زیاد بخابه شا ... دفعه اول چند سیسی زدی؟
sogoli_baba عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4665 دفعه اول چند سیسی زدی دفعه اول یکترمیم نیم سیسیدفعه سوم هم ۲۵ صدم از یک کمتر آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
zaraaaaزارااا عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 2115 پس اوردی بزنم؟ نه خیلی ژل به درد نخوریه من نمیگم پزشکا میگن که اصلا ایمن وبهداشتی نیست
چرحرتحفنزت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 942 نه خیلی ژل به درد نخوریه من نمیگم پزشکا میگن که اصلا ایمن وبهداشتی نیست 😑پس چی بزنم
چرحرتحفنزت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 942 دفعه اول یکترمیم نیم سیسیدفعه سوم هم ۲۵ صدم از یک کمتر شما اوردی زدی راضی الان ک ی خانومه میگه خیلی بده؟
sogoli_baba عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4665 شما اوردی زدی راضی الان ک ی خانومه میگه خیلی بده؟ نه من راضی ام اگه نبودم دفعه دوم نمیزدمدیدی بعضیا تو پیجشون میگن رووفیل هم خوب نیست اینا میخوان ژلای گرون بکنن تو پاچه ملت وگرنه من خودم مادرم خواهرم زدیم راضی ایم خودم دفعه دوممه خواهرم اولش مادرم حتی گونه هاشم زده اودری آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
zaraaaaزارااا عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 2115 😑پس چی بزنم نورامیس استایلج ژوویدرم درسته گرون ترن ولی خب ارزششو داره ولی ژلای داغونی مثل اوردی ودنبی اصلا طرفشون نرو
چرحرتحفنزت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 942 نه من راضی ام اگه نبودم دفعه دوم نمیزدمدیدی بعضیا تو پیجشون میگن رووفیل هم خوب نیست اینا میخوان ژلای ... اها خوبه پس بزنم
sogoli_baba عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4665 اها خوبه پس بزنم اره فقط بگو برات روسی بزنه مدلشو آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
چرحرتحفنزت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 942 اره فقط بگو برات روسی بزنه مدلشو من مدل عروسکی میخاستم چرا روسی؟