2777
2789
عنوان

هرکی ژل لب زده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت بدش ترمیم کردی دوباره دوهفته بدشم باز زدی ؟

نه دیگه دوهفته بعدش برا ترمیم نرفتم اماا 2 ماه پیس رفتم نیم سی‌سی بالا پایین زدم سر هم نینی سی‌سی 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

اها پس برات ی سال موند گفتی اوردی زدی؟

اره فک کنم همین بود یادم نیست 

از من چون لبم جذب میشد هی یک و نیم سی‌سی زد بمونه دلم میخواد باز بزنممم😋😋

اره فک کنم همین بود یادم نیست از من چون لبم جذب میشد هی یک و نیم سی‌سی زد بمونه دلم میخواد باز بزنمم ...

اره خوبع یکو نیم سیسی زدی ی سال مونده برات اگه اوردی انقدر خوبه منم میزنم قیمتشم نسبت ب ژلای دیگه خیلی خوبه

اره خوبع یکو نیم سیسی زدی ی سال مونده برات اگه اوردی انقدر خوبه منم میزنم قیمتشم نسبت ب ژلای دیگه خی ...

اره مطمعن نیسم یادم نیسا ینی ولی ی همچین اسمی داشت انگار 

منم لبم خودش خوب بود خیلی کوچیک نبود خوب بود و موند واقعا حالا بازم میخوام برم نیم سی‌سی پایین بزنم نیم سی‌سی بالا 

من همین چند دقیقه پیش سومین ترمیمم بود بار اولیم رووفیل بار دوم و سوم اودری

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂