2777
2789
عنوان

شب تولد

268 بازدید | 16 پست

بچه  ها  امش  شب  تولدمه  ,  شوهرم  اومده  انگار  نه  انگار   نه  کادویی   نه  هیچی    میدونه   ناراحت  میشم   اصلا  به  روی  خودش  نمیاره   ,  خیلی  ناراحتم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش حتما میخواد سوپرایزت کنه حالا تا آخر شب کلی زمان هس

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

عیب نداره .....امشب که گذشت... شما هم تولد ها و مناسبت ها رو برای ایشون کمرنگ کن و راحت باش

منم همسرم چندین بار فراموش کرده یا نخریده ولی ..پیگیر نشدم..من اینجوری ام😝

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
اره  میدونم یادش   هست   خیلی   ریلکس   ,  داره   با  لذت &n ...

پس قطعا یه ب نامه ای برات داره خونسردیتو حفظ کن تا خودش بیاد جلو

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
عیب نداره .....امشب که گذشت... شما هم تولد ها و مناسبت ها رو برای ایشون کمرنگ کن و راحت باش منم همس ...

اخه  من  برای   تولد  اون   خیلی  زحمت  میکشم ,   خوب   مگه   ادم   چند  بار   تو  سال  تولدشه  ,  حالا   یه  چیز  کم  و  ارزون   

اخه  من  برای   تولد  اون   خیلی  زحمت  میکشم ,   خوب   ...

حالا برعکس شما ..من ترجیح می دم کادو نگیرم تا اینکه یه کادوی ارزون بگیرم😊

حقیقتش تعجب می کنم بعضی ها با یه شاخه گل خوشحال می شن...مخصوصا از طرف همسر 😊😊😊

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
حالا برعکس شما ..من ترجیح می دم کادو نگیرم تا اینکه یه کادوی ارزون بگیرم😊 حقیقتش تعجب می کنم بعضی ...

منم کادو همسرم خیلی برام مهمه البتل مونده به چه مناسبت یا بدون دلیل اشکال نداره ولی رو کادو تولد و سالگرد عقد خیلی حساسم😂