2777
2789
عنوان

شب تولد

267 بازدید | 16 پست

بچه  ها  امش  شب  تولدمه  ,  شوهرم  اومده  انگار  نه  انگار   نه  کادویی   نه  هیچی    میدونه   ناراحت  میشم   اصلا  به  روی  خودش  نمیاره   ,  خیلی  ناراحتم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش حتما میخواد سوپرایزت کنه حالا تا آخر شب کلی زمان هس

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

عیب نداره .....امشب که گذشت... شما هم تولد ها و مناسبت ها رو برای ایشون کمرنگ کن و راحت باش

منم همسرم چندین بار فراموش کرده یا نخریده ولی ..پیگیر نشدم..من اینجوری ام😝

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
اره  میدونم یادش   هست   خیلی   ریلکس   ,  داره   با  لذت &n ...

پس قطعا یه ب نامه ای برات داره خونسردیتو حفظ کن تا خودش بیاد جلو

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
عیب نداره .....امشب که گذشت... شما هم تولد ها و مناسبت ها رو برای ایشون کمرنگ کن و راحت باش منم همس ...

اخه  من  برای   تولد  اون   خیلی  زحمت  میکشم ,   خوب   مگه   ادم   چند  بار   تو  سال  تولدشه  ,  حالا   یه  چیز  کم  و  ارزون   

اخه  من  برای   تولد  اون   خیلی  زحمت  میکشم ,   خوب   ...

حالا برعکس شما ..من ترجیح می دم کادو نگیرم تا اینکه یه کادوی ارزون بگیرم😊

حقیقتش تعجب می کنم بعضی ها با یه شاخه گل خوشحال می شن...مخصوصا از طرف همسر 😊😊😊

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
حالا برعکس شما ..من ترجیح می دم کادو نگیرم تا اینکه یه کادوی ارزون بگیرم😊 حقیقتش تعجب می کنم بعضی ...

منم کادو همسرم خیلی برام مهمه البتل مونده به چه مناسبت یا بدون دلیل اشکال نداره ولی رو کادو تولد و سالگرد عقد خیلی حساسم😂