2777
2789
عنوان

خانومایی که زیاد تو جامعه بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 35 پست
میگفتی دکتر این دهنه نهضت سوادآموزی نیست که😂

وااای فک کن جلوش اینو بگم نفرت داره از حاضر جوابی پرو بازی خیلی بد عنق خیلی من واقعا تعجب کردم باهام کنار میاد مثلا ساکشن میکرد وااای نخ بخیه خورد دهنه ساکشن انقد هول شدم دکتر ارومم کرد گفت اشکال نداره اشکال ندارهه البته چهرم معصوم فک کنم بخاطر همون چیزی بهم نگه دلش میسوز برام😂😂

کورد✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تمرینی گلم

۲ تا تمرین بهت میدم

اولیش اینه که باید بری تو خیابون از مردم شروع کنی آدرس پرسیدن، از پیر و جوان، برو ادرس بپرس، آدرس رو میدونیا ولی میپرسی که خودت رو مواجه کنی با برخورد با آدما، این تمرین ساده برای شروع مقاومت ذهنت رو کم میکنه نسبت به آدما و ارتباط، رفته رفته کمتر هول میشی، خونسرد تر میشی یکم

تمرین دوم اینه، سری بعدی اگر رفتی کافه، یا رستورانی، هرجایی، حتی مطب رفتی شروع کن به دست زدن به اجسام تو اون مکان، دستت بکش به میز، به گلا، انگار اونجا مال توعه، رفتی رستوران مثلا اگر دیدی زنگوله دارن رو میز تو بزن رو اون زنگوله صداش بیاد، حتی اگرم صندوق دار جلوته بازم اینکارو کن یدونه بزن رو زنگه صدا بده

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

۲ تا تمرین بهت میدماولیش اینه که باید بری تو خیابون از مردم شروع کنی آدرس پرسیدن، از پیر و جوان، برو ...

مرسی قسنگم تمرین جذابیه حس میکنم به امید خدا انجامش میدم استرسام کم شه

کورد✌️