2777
2789
عنوان

خانومایی که زیاد تو جامعه بودین

367 بازدید | 35 پست

بچه ها‌من بچه نیستم ولی خب اضطراب اجتماعی شدید دارم متولد ۷۹ام تازه وارد اجتماع شدم سرکار میرم یه جایه برای دستیاری که پزشک گفت دو هقته بیا اینجا یاد بگیر بعد ازت امتحان میگیرم قبول شدی استخدامت میکنم الان خیلی نسبت به دکتر حس شرم دارم ازش خجالت میکشم نمیتونم ارتباط بگیرم رفتارشم یجوریه ادم اذیت میشه مثلا چن روز پیش قرار بود امتحان بدم حرفاش پر شوخ طبعی بود نمیدونم شاید من خوب ادمارو نمیشناسم کلا ادم بداخلاقیه ولی اون روز من امتحان داشتم گفت اماده ای گفتم یکم گفت یکم یا زیاد گفتم خب یکم بعد یجوری نگاهم میکرد اون هیچی اخرسم قبول نشدم انقد ازش هول شدم یا مثلا اسم وسیله میپرسیدم یه چیزی مثل قیچی بود ولی نوکش کج بود گفتم دکتر این چیه زد زیر خنده گفت قیچیه خب من زیاد خندشو ندیده بودم اهل شوخی نیس ولی انگار فهمیده بود هول میشم جلوش از قصد اذیتم میکرد یا مثلا مریض سن بالا داشتیم رفتم‌داخل اتاق همراه مریض یه دستیار دیگم بود تا رفتم داخل به من گفت دندوناتو بزار رو هم مریض ببینه یاد بگیره قالب بگیریم منم تازه اونجا رفته بودم روم نمیشد میگفتم‌نمیتونم دکتر گفت ببین اسکال نداره بخند خب بخند منم انقد هول شدم از اتاقش خواستم فرار کنم اخرشم به همراه مریض گفت خیلی اعصابمو خورد کرد خیلی 

کورد✌️

دستیار دندان پزشک شدن حداقل یک ماه کاراموزی میخاد فقط ب اسم وسیله نیس دنیاییه برا خودش اصلا اعتماد بنفست رو خراب نکن اونجا نشد جای دیگه

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستیار دندان پزشک شدن حداقل یک ماه کاراموزی میخاد فقط ب اسم وسیله نیس دنیاییه برا خودش اصلا اعتماد ب ...

اسم وسیله بلدم کارای پذیرش اون گفت این دوتارو ازت امتحان میگیرم اونجا من تنها نیستم سه نفریم

کورد✌️

منم مثل تو ام اینا از دسترس میاد 

با مشتری سر و کار دارم گاهی دستام یخ میکنه میخوام براش یه چیز ساده رو توضیح بدم .اصلن گاهی دستم میلرزه 

بدا همین میز کارمو به عقب دور از دید انتقال دادم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نمیدونم دکتره منظور داره یا نه ولی منم مثل تو بودم خیلی سخته مطمن باش عادت میکنی یاد میگیری

خیلی عذاب میکشم اون دکترم میتونست همون اول به همراه مریض بکه نه من که میدونست استرسیم و هولم

کورد✌️

باید تمرین کنی و باید با ترس مواجه بشی

هیچ دارو دوایی وجود نداره خوبت کنه

اگر میخوای واقعا بگو بهت تمرین بدم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خیلی عذاب میکشم اون دکترم میتونست همون اول به همراه مریض بکه نه من که میدونست استرسیم و هولم

مراجعه کننده ک نمیخورتت چرا باید استرس داشته باشی اصن!؟

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

اشکال نداره راه درمانش همینه که وارد اجتماع بشی.تو حساسی وگرنه دکتر چیز خاصی که نگفته

خدای نکرده نمیگم دکتر منظور داره فقط اذیت میشم حالا میترسم پیش خودش بگه چه دختر ضعیفی عزت نفس نداره یا دوندوناش مشکل داره خب بابا راحت نبودم مثل اسکولا جلو اونهمه دهنمو باز کنم

کورد✌️