2777
2789

واقعااااا هدف از تاپیک زدنتون چیه؟

خب از همون اول مشخص کنید نیاز ب همدلی و همدردی دارید

اخه ما وقتی میگین چیکار کنم فک میکنیم راهنمایی میخواین

اگرم خدایی نکرده ما متوجه شیم مشکل پیش اومده یه مقدارشم تقصیر خودتونه سریع میگین الان همه شدین معلم اخلاق فقط من بدم و قهر میکنید و‌ناله و نفرین

در واقع بگین من تاپیک زدم چون در واقعیت زورم ب اون ادم ک باهاش مشکل دارم نمیرسه میخوام اینجا خودمو خالی کنم شماهم تایید کنید و دلسوزی و منو متوجه سهمم از اون اتفاق و اشتباه نکنید 

همون تاپیک که باباهه و دخترشو.....اینو میگی؟😁

آره نمیخواست قبول کنه اشتباه از خودشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همون تاپیک که باباهه و دخترشو.....اینو میگی؟😁آره نمیخواست قبول کنه اشتباه از خودشه

گیری کردیما بخدا دقیقا نمیدونم تو تاپیکا ادم باید چی بگه

مشکل اینقدر تابلوعه ک وایساده جلو دست تکون میده بعد ک ما میگیم ببین مشکل اینجاس ناراحت میشن ک‌چرا گفتین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیری کردیما بخدا دقیقا نمیدونم تو تاپیکا ادم باید چی بگهمشکل اینقدر تابلوعه ک وایساده جلو دست تکون م ...

چون چندتا کاربر مثل خودش کامنت میذارن، اسی هم شیر شد و حقیقت رو قبول نکرد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

جواب یه کامنتت رو داشتم میدادم دیدم تاپیک قفل شده

اومدم اینجا دیدم خودت تاپیک زدی در مورد اون کاربر اومدم اینجا بنویسم

تو دیگه میخوای بچه ها هیچ حقی نداشته باشن و پدر و مادر هر ظلمی خواستن بهشون بکنن که این اشتباهه

باید دید پدر چه رفتاری با بچه کرده که بچه بهش گفته میمون

بعضی پدر و مادرها به قدری رفتاراشون بده که فحش های بدتر از اینم حقشونه